What are you looking for?
2014-06-30

Empties 4 / Празни опаковки # 4

Какъв по-добър край на месеца от разчистване на празните опаковки.Сега съм натрупала нови продукти, чакащи реда си за снимане и нямам търпение да се отърва поне от празните опаковки.Този месец имам доста изразходвани продукти, като повечето от тях съм ви показвала и няма да изпадам в големи подробности.
1.Nivea - In-Shower Body Lotion.Това е втората ми опаковка от лосиона за под душа на Нивея и вече споделих мнението си за него в отделна публикация тук. 

2.Лак за коса Intesa Styling.Травъл-сайз опаковката бях купила, за да ми е удобна при пътуване, макар че рядко ползвам лак.Имах хубави впечатления от този лак, но определено ми се струва, че са го развалили.Много силен натрапчив аромат и косата ми остава на клечки.Не бих го купила отново.
3.Термална вода La Roche-Posay Eau Termale. Не помня коя опаковка подред ползвам от тази вода и си остава мой любим продукт.В чантата си нося малката разфасовка.Повече за нея може да прочетете в подробното ревю.
4.Душ-гел Adidas for women Smooth.Буквално съм пристрастена към аромата на този душ-гел, както и към останалите от серията.В този има малки ексфолиращи гранулки, които обаче не се усещат по кожата.Тези гелове са страхотни и остават кожата много мека и приятна на допир след баня.Цена около 3-4 лв.
5.Garnier Pure Active 3 in 1 измиващ гел/скраб/маска. Този продукт само виждате, че изтормози до последната капка и със сигурност скоро ще го купя пак.Подробности за него може да видите тук6.Спирала Golden Rose Miracle Lash - тази спирала показах в едни от покупките си и смятах да пиша отделно ревю, но се отказах(ако някой все пак иска ще покажа снимки с нея). Единственият ми проблем с нея е че се рони и размазва под очите след 6-7 часа носене.
7.Хидратиращ скраб за лице Bioten.Също продукт, който много ми допада, особено на аромат.Скоро едва ли ще го купя, защото откакто имам Clarisonic почти спрях да ползвам ексфолианти за лице.Цялото ревю тук.
8.Мицеларна вода Bioderma Sensibio H2O.Най-любимата мицеларна вода, към която се връщам всеки път.Вече имам нова опаковка.Писала съм подробности за действието и как махам дори очния си грим с нея тук.
9.Матиращия флуид Bioderma Sebium Pore Refiner.За него ви споменах съвсем скоро, тъй като го ползвам постоянно няколко месеца.Е със сигурност няма да остана без него в летните горещини, когато имам най-голяма нужда от матиране на кожата.Ето и неговото ревю.
10.Спирала Golden Rose City Style.За разлика от зелената спирала, тази е чудесна за цената си и почти винаги имам една налична.Подчертава миглите ми, придава обем и не ги слепва.Много подходяща за ежедневен грим.Консистенцията на спиралите на Голден Роуз е леко суха и затова някои остават с впечатление, че са сухи и свършват бързо.При мен лилавата издържа 2-3 месеца, а цената й е около 3.50лв.
Май трябваше постът да се казва любими, тъй като преобладават такива продукти, но е време за нови похождения :))

Add your comment

  1. И аз съм голяма фенка на термалната вода на La Roche Posay. Изкушавам се обаче да пробвам и тази на Avene, но се чудя има ли смисъл. Най-вероятно няма да има голяма разлика. Много ми се иска да пробвам и този матиращ флуид на Биодерма..Страхотен пост :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ползвала съм и тази на Avene, но се върнах към La Roche Posay, макар разликата да е минимална.При мен Ла Рош успокоява доста бързо кожата ми, за разлика от други термални води.
      Но пък какво по-хубаво от това човек да разнообразява и да пробва различни неща :))

      Изтриване
  2. 10 продукта - Good job както се вика :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И радост от свободно пространство и ограничаване на покупките :))

      Изтриване
  3. Ексфолиантът изглежда голям. С какъв грамаж е?

    ОтговорИзтриване
  4. Ексфолиантът изглежда много добре :)) в Лили ли ги имаше??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моят е вземан от Елитис, но мисля че го има в Лили и ДМ :)

      Изтриване
  5. Термалната вода на ЛаРош ми е от топ фаворитите. Успокоява по-бързо заради високото съдържание на селен. Ползвам я много често и за дупето на беба, има страхотен резултат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено.На мен много ми помага след епилиране :))

      Изтриване
  6. Не съм я пробвала тази на LaRoche, по-добра ли е от Авенската?
    И да, обичам ги тези спирали на GR, ама страшно бързо изсъхват.
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен ми харесва повече от Авенската :)) При мен лилавата не изсъхва бързо за разлика от оранжевата.Тя наистина изсъхва бързо :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS