What are you looking for?
2014-06-02

Руж Flormar Blush-On 91

Дойде ред и на една много отлагана публикация, която по незнайни за мен причини все оставях на втори план.Така и не съм показвала любимия си напоследък руж от дрогериен клас козметика, а именно Flormar Blush-on с цвят номер 91.Не случайно той попадна и гив-а, който организирах за годинката на блога.
Обикновена пластмасова опаковка, върху чиято закопчалка имаше стикер и така бях сигурна, че ружът ми не е отварян от някой друг.Половината капаче е прозрачно и през него се вижда цвета на ружа, а останалата част от вътрешната страна представлява огледало.Затваря се стабилно и няма опасност да се отвори при пътуване или в дамска чанта.
В опаковката има малка скосена четка, която е с прекалено твърд косъм и не стигнах до употреба ѝ, предпочитам да ползвам моите четки.
Flormar Blush-On е средно фин с мека и почти мазна текстура.По снимките може да видите, че ружът се разпрашва доста, но с по-мека четка е напълно поносимо.
Цветът е това, което ми допада най-много - прасковено с фини златисти частици.
Руж Flormar Blush-on 91 е отлично пигментиран и препоръчвам да се нанася с лека ръка.Дори и да прекаля обаче няма как да изглеждам като матрьошка, заради приятния цвят.На слънце се забелязва най-явно сатененият финиш, който придава.
Относно издържливостта бих казала, че на моята мазна кожа при една добра основа изкарва около 5-6 часа, след което леко избледнява.Предполагам на суха и нормална кожа ще издържа повече.
Считам, че за цената си ружът е отличен и продължавам да го ползвам наред с тези на Inglot и Nyx.
Купих го на цена 5,20 лв. за 6 гр. продукт.

Add your comment

  1. Много добре изглежда ружчето, с удоволствие бих прибрала едно вкъщи, стига да го намеря :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има го по щандовете на марката, макар че този цвят е най-купуван.Има и тестери :))

      Изтриване
  2. Подсети ме да го извадя от шкафа :) Много хубаво ревю <3

    ОтговорИзтриване
  3. Ооо, изглежда страхотно, май трябва да го потърся из щандовете на Флормар. Напоследък ме е обзела кораловата треска :)) или поне не моят екран ружът изглежда доста коралов :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Между праскова и корал е :)) На повечето щандове име тестери може да прецениш на място преди да вземеш :))

      Изтриване
  4. Имам същият руж. Цвета е страхотен. Първоначално го подарих го на сестра ми, но нея нещо не и допадна и го откраднах :D

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS