What are you looking for?
2014-06-17

Golden Rose Perfect Lashes & Mascara Volume - цветни спирали

Сега явно лятото се колебае дали да настъпи или да бъде вечна пролет.Аз напук на двойнственото време съм в явно лятно настроение и е ред на спирали подходящи за лудите летни нощи с коктейл в ръка и цветно настроение.
Исках да разнообразя скучната черна спирала и се сдобих с две бюджетни цветни версии.Спиралите са от различни серии и има разлика в ефекта им върху миглите.Съответно са Golden Rose Perfect Lashes (синя) и Golden Rose Mascara Volume (зелена).
Опаковките са прозрачни пластмасови и изглеждат леко евтини.Четките и на двете са с власинки.Консистенцията е леко водниста.
В началото изобщо не можех да извадя явен цвят и от двете спирали върху миглите си.Сякаш цветния туш оставаше по четката и се плъзгаше по миглите ми сякаш са гланцирани.
След доста проби успях да намеря точното за мен нанасяне.
Първо минавам с върха на четката и оставям доста туш по миглите, а после го разнасям със самата четка и ги сресвам.При напластяване на 2-3 пласта се получава ефекта на миглите на снимките.На слънчева или изкуствена светлина цветът е доста изразен, докато на обичайна светлина миглите не изглеждат толкова фрапантно цветни.
Синята придава доста дължина, а зелената просто подчертава миглите ми.Иначе не съм забелязала ронене и размазване.Махат се много лесно.
Пиша толкова подробно с обяснение, че моите мигли се буквално черни и ако вашите са светли може да нямате моите драми :) Снимката е правена със светкавица и затова цветът излиза толкова ярък.
За по-цветна визия може да се използва първо бяла основа на миглите и после да се нанесе спиралата, но просто не ми се занимава.
Евтини са и нямам големи претенции към тях, но едва ли бих повторила покупката.Обикновено има тестери и бих препоръчала да пробвате преди да си купите някоя спирала, за да видите дали ще ви допаднат.
Тъй като са от различни серии и цените на спиралите бяха различни.
Golden Rose Perfect Lashes (синя) купих на цена 3,50лв, а Golden Rose Mascara Volume (зелена) взех за 3,20лв.

Add your comment

 1. Изобщо не се бях замисляла за цветна спирала, но сега ми се прииска синя :)

  ОтговорИзтриване
 2. И двете спирали многоми харесват като цветове, но като се знам колко съм скучна никога няма да се престраша да ги ползвам :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз също си мислех, че няма да ги сложа, но не са толкова ярки и съм сигурна, че ще се престрашиш :))

   Изтриване
 3. Уникални са!!! Благодарение на теб утре ще посетя щанда на Голдън Роуз :) Влюбих се в синята спирала.

  ОтговорИзтриване
 4. Зелената ти стои супер, кара кафявите очи да изпъкнат още повече. Определено обмислям да си взема и аз :)

  ОтговорИзтриване
 5. Ауу, зелената стои прелестно :) не съм сигурна дали бих носила, но на теб страшно ти отива :)

  ОтговорИзтриване
 6. Ау супер! В момента имам синя на мейбълин, но съвсем скоро ще взема да пробвам зелената на ГР. Много готини изглеждат,а цените им са повече от перфектни!

  ОтговорИзтриване
 7. И двете са много хубави ! Цветните мигли изглеждат много забавно особено през лятото, аз имах тези две и лилава, но скоро не съм купувала цветна спирала : ))) Снимката е страхотна - синята страшно ти отива !

  ОтговорИзтриване
 8. А къде да си ги поръчам? Преровила съм всичките (образно) парфюмерии, никъде не намирам, цветни и особено зелената 😔

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За съжаление постът е от 2014г и ги имах тогава.След това не съм ги виждала дори из щандовете на марката.

   Изтриване
 9. Как мога да си поръчам зелена спирала

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Аз не съм магазин и не продавам продутките.Зелената спирала не се предлага от марката от няколко години.

   Изтриване
 10. Отговори
  1. Аз не съм магазин и не продавам продутките.Зелената спирала не се предлага от марката от няколко години.Синята спирала я има по щандовете на марката.

   Изтриване


LATEST INSTAGRAMS