What are you looking for?
2014-06-28

Inglot лак за нокти - 139

Днес ме обзе някакво чудесно настроение и реших да ви покажа последния си маникюр. Лакът на Inglot получих в Pinks Beauty Box за месец юни и както споделих е много мой цвят.Идеален за лятото и плажа.
Лакът е с номер 139 и розово желе със син подтон.Оказа се че чудесно отива на един от банските ми и бях още по-хепи.Тъй като е желе за пълно покритие има нужда от два дебели пласта или три тънки.В случая на снимките съм с два слоя.

Четката е тънка и подходяща за малка нокътна плочка, лично аз обичам по-големи четки.Тъй като имам още няколко лака на марката, очаквам да издържи стандартните 3-4 дни на моите нокти.Това, което ми допада, когато вземам лакове от Инглот е че мога да пробвам абсолютно всеки лак на ноктите си без проблем, тъй като има тестери на всеки цвят.
На снимките има нанесен топ-лак Poshe.
Цена на лака - 11,50лв за 15 мл.

Add your comment

  1. Красив лак... имам подобен нюанс на Astor, но този ми харесва с идея повече. Сподели дали е траен, щом вече имаш впечатления.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както съм писала горе нищо по-различно от останалите лакове на марката.Трети ден съм с него и нямам забелено връхче, въпреки плажа, пясъка и домакинстването :)) Утре предполагам, че има вече поражения по крайчетата :))

      Изтриване
    2. Предлагам да бойкотираш домакинстването ;))

      Изтриване
    3. О, аз не прекалявам с него :D Имам си помощ слава богу :))

      Изтриване
  2. Много красив цвят, а и маникюрът ти е страхоте

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS