What are you looking for?
2014-06-05

Memebox 10 Minute Box

Аз като голям част от момичетата съм запален фен на бюти кутиите.Постоянно се ровя и разглеждам кутии от различни държави и видове.Не случайно това са едни от любимите ми публикации.Няколко пъти съм се замисляла да поръчам Glossybox или Birchbox, но просто не ми се занимава с превозвач и себестойността на кутията идва твърде голяма.
Определено се зарадвах, когато разбрах, че Memebox доставят директно до България и мога да си взема кутията от пощата.Реших да си направя и подарък за рождения ден с Memebox 10 Minute Box.И бяха неочаквано бързи и точни, по дяволите! :)) Получих тракинг-номер на 02 юни и мислех, че кутията е пратена тогава, а пристигна на 4 юни.Определено беше изпратена на датата за изпращане декларирана в сайта - 26.05.14
Темата на кутията е да успеем да се приготвим за 10 минути за романтичната срещата довечера например.Ето и какво имаше в нея:
1.Aromalab Designer Fragrance Oil - American Pheromone Woman Type 01.Това е парфюм с феромони под формата на рол-он.Според описанието мирише на боровинки, виолетки и свеж грейпфрут, плюс чувствени ванилови нотки.Нанесох малко количество на китките си - мирише аааааадски силно и трае с часове.Достатъчна е една капка на нужното място.Пълноразмерен продукт с цена $34 за 8 ml.
2.Единственият спойлер беше Hope Girl Powdery Body Perfume - 02 Sweety Blossom.Парфюм за тяло под формата на пудра.Леопардова опаковка, точно по мой вкус (какво да се прави падам си по животинските щампи).Мирише страхотно!Пълноразмерен продукт с цена $49 за 20gr.
3.Hope Girl Milky Balm Lipstick.В моята кутия беше Chicago Red в наситен червен цвят.Според описанието е дълготрайно кремообразно червило, което издържа до 10 часа.И отново леопардова щампа, за да си отива с пудрата за тяло.Пълноразмерен продукт с цена $25 за 3.4gr.
4.Secret Romance Hair Essence Lovely.Безцветен гел, който ароматизира косата.Обогатен с различни масла придаващи сила и блясък на косата.Мирише много приятно.Пълноразмерен продукт с цена $39 за 60ml.
5.Laboratory Eyelash+.Пет чифта изкуствени мигли за очи.Макар че не си падам много по миглите, се радвам да имам пет чифта мигли, които да ползвам при някакъв повод.Пълноразмерен продукт с цена $5 за 5 чифта.
Ето и листовката:
Наистина от сайта има постоянно някакви намаления и бонус-точка, така кутията ми излезе $9,99 с доставката.Нямаше ходене на митница, нямаше сашета, както виждате.Нямаше никакви проблеми.
Равносметката е че за $9,99 (приблизително 14,33лв.) се сдобих с 5 пълноразмерни продукта на стойност $152 (приблизително 218,15 лв.) Яко а?С две думи "Аз доволна" :D
Вие какво мислите за кутията?

//Тъй като няколко човека ме питаха на съобщение, а и тук как ми е излязла 10$.Регистрирах се в сайта преди няколко месеца и съм абонирана за новините им по мейл - така имах вече налични 25 меметочки.Ето и как са се натрупали:
Използвах 17 точки за плащане на кутията, плюс код за намаление на 3$.Така ми излезе 9.99$ с доставката.Все още имам налични 8 точки и се чудя коя друга кутия да поръчам :) Ето и снимка как съм поръчала тази кутия:

Add your comment

  1. WOWWWW...супер сладките неща и всичките пълноразмерни :O Ще чакам ревюта :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са много сладурски.Ще има и ревюта :))

      Изтриване
  2. Много й се чудих на тази кутия... Не че не бих ползвала нещата, но някакси идеята ми се струваше не за мен :D Но като гледам е много хубава!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз бях наясно, че ще е точно декоративна козметика и затова я поръчах :)) Нали ми е слаб ангела :D

      Изтриване
  3. Прекрасни продукти наистина !! Браво :)

    ОтговорИзтриване
  4. Честито!!! А така още една в отбора на МЕМЕ-тата :-)
    Доста от феновете на кутията споделяха, че искат повече декоративна козметика, а милите Корейци веднага са взели под внимание желанията.
    Аз обаче съм повече за грижата или иначе казано кремчета да има :-)))

    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси!Къде без мен :D
      Не мисля. че корейчетата са взели точно под внимание исканията на феновете.Просто темата на кутията предразполагаше за грим и затова я поръчах :)) На корейците наистина силната страна им е грижата за кожата и ще видим с какво друго ще се изкуша :)

      Изтриване
  5. Ох, страхотни продукти, както гледам преобладават ароматите, дано я има пак налична. А може ли да споделиш как излезе ~10 долара, няколко кода ли използваш или не включваш доставката :-))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добавих снимки колко и как ми излезе кутията, за да не остане някой заблуден :)))

      Изтриване
    2. Благодаря, много добре си го обяснила!

      Изтриване
  6. тъй като наскоро разбрах за memebox и не съм много запозната бих искала да попитам след като едно кутия е изчерпана зареждат ли я пак по някое време или не?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Някои кутии отново се зареждат, но не знам на колко време :))

      Изтриване
    2. Благодаря за отговора...сега остава да се надявам пак да я заредят :D

      Изтриване
  7. С толкова мнго доволни фенове и аз почвам да се изкушавам да си поръчам кутийка :D Супер продукти изглеждаха.

    ОтговорИзтриване
  8. Dear, your blog is amazing! i’m impressed by your design & photos!
    and you outfits deserve separate attention!
    everything is magnificent!

    would you like to follow each other?

    will be happy to see you in my blog)
    www.dianacloudlet.com

    Diana Cloudlet

    ОтговорИзтриване
  9. Интересна кутия :) дизайнът на червилото е убийствен :)

    ОтговорИзтриване
  10. Ох, искам я! Дали ще се вредя за нещо интересно следващият месец... Не съм очаквала чак пък такъв избор от кутии- то лъки бокс, то меме бокс, то незнам какъв си бокс. Ще трябва да си избера. Благодаря за подробното обяснение.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма да съжаляваш ако се излъжеш да поръчаш :))

      Изтриване
  11. Супер много ме изкушават тези корейски кутии, но съм си навила на пръста, че поръчката им е прекалено сложна, особено с тези точки и още не съм поръчала, но като гледам какви красоти имаш, като нищо да направя поръчка :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Изобщо не е сложна, а тези точки и кодове са само плюс да си намалиш сумата на кутията.Поне при тези кутии няма нужда от посредник-превозвач и си я получаваш както всяка друга поръчка от e-bay/feelunique/hqhair и т.н.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS