What are you looking for?
2014-07-28

Balea Summer Garden гел за бръснене

Днес започвам с нещо различно.Досега не съм писала за гел за бръснене, тъй като рядко ползвам.Все пак не винаги имам време за кола маска и прибягвам до бръснача за крачетата.След едно дълго и безцелно лутане из ДМ се сдобих с гел за бръснене Balea Summer Garden, който ме привлече с ярката си опаковка и ниската цена.
Опаковката, както виждате е ярка и лятна.Има дозатор, който обаче продължава да пропуска гел, след като спра да го натискам и това е може би единствената ми забележка към продукта, а може и повредата да е само в моя "телевизор".
Ароматът е на манго - просто страхотен.Аз обожавам този аромат и купих гела основно заради него.
Продуктът излиза точно под формата на зелен гел (докато успея да снимам се разпени), но за секунди се разпенва в пухкава пяна.Бих казала, че е доста икономичен.
Гелът е удобен за бръснене и оставя кожата без раздразнения.След измиване ароматът на манго почти не се усеща по кожата.Тя от своя страна изглежда една идея по-малко суха.Въпреки това се мажа с подхранващи продукти в последствие.
В обобщение бих казала, че Balea Summer Garden ми харесва и ще го доизползвам с удоволствие.Не е нещо невероятно като продукт, но е приятен и ако искате да разнообразите, мисля че цената му е достъпна - 3,59 лв за 150мл. продукт.
Мисля че имаше и по-малки разфасовки на по-ниска цена и с различни аромати, ако искате просто да пробвате.

Add your comment

  1. Чудесно ревю! Мислех си и аз да го пробвам :) И снимките са просто страхотни <3

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също го имам и много ми харесва!
    Единствено нещо май .. не знам какво му стана и май му счупих горната част, като го изтървах един път.. защото вече нищо не разпенва .. излиза като гел, който също ми върши работа, но .. си е друго. Мрън! хаха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно всеки си иска неговото :D И аз като Мери, смятам че като гел ще е по-удобно от пяната, ама се пени чудото.Освен да му скапя капачката и аз :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS