What are you looking for?
2014-07-07

Essence Sun club – All in one bronzing highlighter (brunettes)


Как ви звучи бронзиращ хайлайтър?На мен ми звучи супер. Essence Sun club – All in one bronzing highlighter (brunettes) е точно това.Този продукт изобщо не беше в wish-листа ми, защото ми се натрупаха доста такива неща, а аз не искам да трупам безсмислени количества, но видях на живо страхотен грим с него и просто не можех да се сдържа да го купя.Определено беше любов от пръв поглед и подушване.Доколкото видях имат две разновидности – за брюнетки (тъмна кожа) и блондинки (светла кожа), но в България се предлага само първият вариант.
Напълно прозрачна пластмасова опаковката.Мека, леко „мазна“ текстура, която не се разпрашва и залепва добре по кожата.Определено не е най-финно смляната пудра и не се нанася с всяка четка.Лично аз ползвам кабуки с този хайлайтър, тъй като с четка-ветрило не ми се получава.
Освен за лицето в описанието пише, че продуктът е подходящ за тялото и може да се ползва като сенки.Така че пудрата е мултифункционална.
Както се вижда има няколко цвята и при смесването им се получава леко бронзов лъскав ефект.Essence Sun club – All in one bronzing highlighter има супер аромат на кокос, от който ми става още по-лятно.
със светкавица
Хайлатърът оставя много лъскав завършек.Най-много обичам да го нанасям на скулите си за озаряване и блясък, като смесвам всички цветове.За вечерите из баровете на плажа е супер, особено сега, когато имам тен :)) Не е толкова тъмен, колкото изглежда, в което може да се убедите от снимките.Стоеше добре и на по-светла от моята кожа, като беше добре блендван.
Трайността не е най-силната му черта и при мен издържа около 4-5 часа дори запечатан с термална вода, но пък толкова ми харесва, че му прощавам този недостатък.
Купих си Essence Sun club – All in one bronzing highlighter (brunettes) на цена 7,39 лв за 9 гр. продукт.

Add your comment

  1. Весииии, искам да видя грим с тази красотааа :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като ме знаете колко съм трудна с показването на гримове, не знам кога ще стане :D

      Изтриване
  2. И аз ползвам този продукт от пролетта. Нанасям го с четка за пудра, защото със скосена четка не ми се получава. За съжаление трайността му е толкова малка...но ароматът е супер...Сякаш след няколко часа избледнява и изчезва. И при теб ли е така?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, точно трайността му е проблем.И при мен пада бързо, но поне не става на петна, както се оплакват някои блогърки от светлия вариант.

      Изтриване
  3. Използвам го от бала си,когато го сложих за първи път.Определено ми допадна ефекта,много естествен завършек придава и мирише страхотно.Аз съм с много светла кожа и не ми е тъмен.

    ОтговорИзтриване
  4. Оо страшно ми допадна този продукт! Отдавна му се чудя, но все се разубеждавам под мисълта, че ми изглежда много тъмен :)))
    https://www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На щанда, под продукта има тестер, който се издърпва и може да прецениш дали ти е тъмен или не, преди да го купиш :))

      Изтриване
  5. Наистина е много красив и снимките са ти са се получили страхотно :)) как дразниш само с този тен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, старая се :)) А снимките са преди да направя тен...сега съм доста по-тъмна :D

      Изтриване
  6. Много красиво изглеждащ продукт :):):)

    ОтговорИзтриване
  7. Много е хубав този продукт :) И аз съм очарована, вече 1 месец го ползвам :) Този за блондинките е прекалено светъл, пробвах го тук ( Австрия ) в дрогерията преди да си купя тъмния, защото косата ми е по-светла, но въобще не си личеше..явно е направен за доста светли кожи :D

    ОтговорИзтриване
  8. Изглежда и звучи чудесно! И аз се чудех дали да не си го купя, а сега може би наистина ще го взема следващия път като мина покрай щанд на Essence :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS