What are you looking for?
2014-07-04

Hope Girl Milky Balm Lipstick червило

След краткия обзор, който направих на Memebox 10 Minute Box, идва ред и на подробности за отделните продукти.Ще започна не случайно със страхотното червило за устни Hope Girl Milky Balm Lipstick в цвят Chicago Red.Още щом отворих кутията вече бях с него и още същата вечер го разходих из варненските улици.Мога да го опиша само с една дума - зашеметяващо!
Опаковката - за някой кич, за мен разкош.Леопардова щампа, а на дъното се вижда цветът на червилото.Лек парфюмен аромат, почти недоловим. Консистенцията е точно на балсам - мека и се маже като масло по устните.Пигментацията няма нужда да я коментирам - тя се вижда.Ако не искате ярко привличащо вниманието червило, не посягайте към това.Един слой е достатъчен за плътен и наситен цвят.
Има полу-матов финиш и поне при мен не се разтича и няма нужда от очертаване на устните с молив.Избледнява равномерно и не се впива грозно в гънките на устните.В описанието беше споменато, че е дълготрайно и определено има защо.Hope Girl Milky Balm Lipstick издържа геройски сушито, виното и вечерята в Хепи почти без забележка няколко часа.След няколко часа с това червило не усещам и за миг устните си изсушени, както от обичайните дълготрайни червила - все така меки и хидратирани са.
Ето и нагледен пример:
със светкавица
Ето и безкрайно дългият състав на червилото:
Направо червило-трепач.Искрено съжалявам, че корейската козметика не е толкова разпространена в България и трябва да търся в нет-а от къде да се сдобия с още цветове.
Цена според Memebox листовката - 25 $ за 3.4 gr.

Add your comment

  1. Харесвам такива ярки и крисиви цветове, но нямам смелост да ги нося.
    Супер е!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз нямах смелост, но се престраших и сега по поводи нося :))

      Изтриване
  2. Много ми харесва :)
    А снимките ти са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  3. Супер червило,малко ми идва ярко, но за овлажняване - без грешка!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно казано.Аз затова искам и други не толкова ярки цветове :))

      Изтриване
    2. Аз не поръчвам от кутиите с декоративна козметика, с изключение на тази, именно защото корейците са луди по червените и ярки червила, с такова впечатление съм останала от ревюта на други кутии и сериали :) Предпочитам бялата им козметика.

      Изтриване
    3. Много се чудя на бялата им козметика, но не смея да пробвам, макар че малкото корейски продукти, които съм ползвала ми се отразяват добре. :))

      Изтриване
  4. Страхотно червило! Цветът е толкова прекрасен, а на теб ти стой чудесно! Зашеметяващо е! <3

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина ти стои добре :) и е със супер сладурска опаковка

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS