What are you looking for?
2014-07-10

July Haul / Юлски покупки

Скоро не съм показвала нови покупки, но в действителност нямаше много такива.Отново обаче ми прихлопа дъската (женска работа, какво да се прави) и направих почти среднощен тур из дрогериите.Така се сдобих с някои интересни неща, а други купих по-рано и вече ползвам.Ето ги и последните ми покупки:

1.Прочутият зелен лакочистител на Lilly.Малката опаковка беше на промоция 0,99лв и взех един за лаковете, които се махат по-трудно.Принципно избягвам ацетоновите лакочистители, макар да са на маслена основа.При предишни ползвания обаче съм се убедила, че този е много ефективен.
2.Почистваща пяна с ябълка и лаим Alverde.Дълго се чудих какъв измиващ продукт за лице да купя и се спрях на тази пяна на Алверде.Четох и положителни, и отрицателни ревюта, така че ще преценя за себе си :) Цена 6,19лв
3.Гел за бръснене Balea Summer Garden.Привлече ме готиният аромат и ниската цена.Оказа се много добро попадение за 3,59лв.
4.Самобръсначки Gillette Venus Riviera.Понякога изневерявам на кола маската, освен това има места, които минавам само със самобръсначка.Така след страхотните коментари и промоция в Елитис се сдобих с този комплект от 2 бр за 6,53лв.
5.Крем за след слънце Sun Dance.Имам няколко продукта за след плаж, но на този пишеше, че е подходящ за лице и също беше на промоцията, така че се изкуших.Цена 2,39лв
6.Вече споделих колко съм очарована от ружовете на NYX тук.Сега си купих Summer Peach страхотен цвят и скоро ще ви го покажа.Цена 17,95лв.
7.Първият ми продукт на MAC, макар и миниатюрен.MAC Glitter - Reflects Blackened Red... голяма красота, получен от чужбина :))
8.Лак за нокти Golden Rose Selective 80 - отново промоция.Просто трябва да забранят намаленията, това е решението :D Цветът веднага ме грабна и се сдобих с него за 1,99лв.
9.Балсам за устни със слънцезащитен фактор Sun Danse. Ако не знаете какво е да ви изгорят устните, значи сте късметлии.По-ужасно е от каквото и да е изгаряне на тялото.Случи ми се преди няколко години и от тогава винаги съм подготвена, особено на плажа.Цена 1,59лв.
10.Палитра Sleek I-divine Storm - голяма красота също получена от чужбина и нямам търпение да я ползвам :))
11.Маска за лице Montagne Jeunesse - дълбокопочистваща маска, подходяща за смесена кожа, регулираща лъщенето.Доволна съм от маските на марката и съжалявам, че във Варна няма богат избор от тях.Цена 2,49лв.
На снимката се забелязват две бижута, получени от е-bay, които са доста подходящи за сезона.Като цяло май стана доста цветно и свежо публикация :D
Ако искате да видите ревю за определен продукт, споделете в коментарите.

Add your comment

  1. Тези самобръсначки са просто уникални - изобщо не се усещат върху кожата! Лошото им е, че наистина могат да се ползват само няколко пъти, именно заради лентата (не съм фен на еднократната употреба на нещо, което може да издържи доста повече) :) Иначе много ти се радвам на покупките, все едно аз съм ги избирала :D Честити!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) Мен лентата не ме грее толкова, надявам се ножчетата да са издържливи.Четох коментар на една дама, че ги ползвала 5-6 месеца и така се надявам да изкарат дълго, но ще видим :)

      Изтриване
  2. Чудни покупки :))) Бих се радвала да видя повече за пяната на Алверде, слънцезащитните продукти на Сънданс и съмобръсначките и пяната на Балея ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече ги ползвам и ще споделям малко по малко :))

      Изтриване
  3. Аууу моля покажи суотч на глитъра на МАС!!! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Преди месец за рождения ми ден ми подариха същата палитра, страхотна е, със здраве да си я ползваш. Да покажеш и грим с нея :)

    ОтговорИзтриване
  5. С теб имаме общи любимци :-)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни покупки :) Аз също искам да видя палитрата и лака за нокти. Бижутата са уникални :))

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотен шопинг си направила! Палитрата на Sleek е любов от пръв поглед :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен ми трябваше повече от един поглед, но успя да ме омагьоса :))

      Изтриване
  8. Как не ти даде сърце да оставиш палитрата затворена! Чудесни неща :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото съм лоша..лоша и трябва да има тайнственост хихихихихи :D

      Изтриване
  9. Чудни покупки, със здраве. ;)
    В Лили няма ли голям избор от тези маски, че искам да си взема като дойда другата седмица с Бял шоколад, защото тук явно беше свършила. Или и при вас не са налични?
    Ще чакам отзивите ти за гела за бръснене и пяната на Алверде.
    Запали ме и със самобръсначките, но щом за няколко ползвания се захабяват (прочетох коментара на Ели), много скъпо излизат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Ивче :) За съжаление в Лили в мола, в което бях имаше точно 3 вида маски и изобщо нямаше избор.Питах на касата, но казаха, че това са наличните в момента.Надявам се до другата седмица да заредят :))
      Ако само лентата се захабява за мен не е проблем.Важно ми е ножчетата да са издържливи, но ще видя :)

      Изтриване
  10. Чудесни покупки :))
    Лакочистителят на Лили ми е много любим, а ружовете на Nyx са уникални и аз мисля скоро да се сдобия с още .
    Тези самобръсначки са много удобни и си ги взела на супер изгодна цена-браво!!

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотни покупки! 1,2 и 3(с боровинка е моята) много ми харесват. А палитрата на Sleek със сигурност много ще ти подхожда, особено сега с тен. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еее при нас нямаше с боровинка в момента.Иначе сигурно бих взела него :) А палитрата е наистина готина :))

      Изтриване
  12. Толкова цветен пост, радост за женското око и мъка за портмонето :D:D

    ОтговорИзтриване
  13. Много много цветен пост с много свежи придобивки! Влюбих се в цвета на лака-изглежда страхотно! Нямам търпение да видя ружа и сенките в отделни публикации :))

    ОтговорИзтриване
  14. Честити!
    И аз към желаещщите за суотч на пигмента. Обожавам тези маски.
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен маските също ми харесват, само се надявам на по-голямо разнообразие в магазините :))

      Изтриване
  15. Страхотни покупки-честити да са ти!Бих се радвала да видя отделна публикация за пяната за лице на Алверде и гела за бръснене на Balea :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!В момента ги тествам и скоро ще има ревюта :))

      Изтриване
  16. Ооо, кажи ми къде намери маските на Montagne Jeunesse, толкова много ги харесвам, че ще пратя майка ми да ми купи, само да кажеш откъде :Р И горещо ти препоръчвам ягодовата маска, стяга порите, успокоява кожата, прави я мекичка и пухкава на пипане, страхотна е :) И честито за благинките, с които си се сдобила. На мен ще ми е интересно да прочета за ружа на Никс (нали си знаем, искаме ги всичките :Р) и за пяната на Алверде - изсушава ли лицето? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Маската е от Лили в Мол Варна, но както се оплаках в поста, почти няма избор.Не знам в другите им два магазина как е положението.И тази е много добра вече я изразходих :D
      Ружът е съкровище, както останалите :)) И за пяната ще има ревю :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS