What are you looking for?
2014-07-31

Спирала Manhattan Supersize Seductive Eyes и палитра сенки Welcome to the Dark Side

Отново съм тук с любимата за мен декоративна козметика.С бялата правя все по-малко експерименти, докато с декоративната изборът е голям и по-бързо и лесно разбирам дали един продукт е за мен.Днес постът ще е 2 в 1, относно пролетната колекция гримове на Manhattan.
Няма как да не започна с продуктът, който ме впечатли най-много - спирала за обем Manhattan Supersize Seductive Eyes - 101 On black.Досега не бях заглеждала спиралите на марката, което отчитам за моя голяма грешка.
Освен, че се води за обем и опаковката е много обемна.Има и "зъбче', което щраква, когато спиралата се затвори нацяло и няма опасност да изсъхне.Спиралата има наситен черен цвят, подходяща е за чувствителни очи, не е водоустойчива.
Консистенцията е нито прекалено течна, нито прекалено суха.
Четката е от реснички с нестандартна вълнообразна форма, която позволява да се достигнат и най-малките мигли.Също като опаковката и четката е доста голяма, но е удобна за употреба.
Относно обещанията - изпълнява ги изцяло.Придава дължина и обем без да слепва миглите, а ги разресва и подчертава.Освен това най-хубавото за мен е че прави чудесна извивка на миглите, която издържа целия ден.
Manhattan Supersize Seductive Eyes не се рони и размазва дори в тези горещини и напоследък съм ежедневно с нея.Няколко дни беше на очите ми над 14 часа и издържа геройски.Тук спиралата е снимана точно след 9 часа от слагането й:
Същевременно премахването й е лесно дори само с вода.Аз естествено използва мицеларна вода. Та ако попаднете на спиралата я препоръчвам за проба.
Другият продукт е палитра сенки Manhattan Eyeshadow Palette в разновидност Welcome to the Dark Side.Палитра от 6 цвята, с които може да се направи, както ежедневен, така и по-силен грим.
Опаковката е стабилна, с прозрачен капак, през който се вижда продуктът.Сенките са с перлен финиш и могат да се ползват както със сух, така и с мокър апликатор за по-наситен цвят.
Не са много фино пресовани, но стоят мазно на кожата и се блендват лесно.При употреба с четка се разпрашват леко.Пигментацията със суха четка бих определила като средна.
със светкавица
Лично аз ползвам основно двата светли цвята и тъмно сивото.При моите мазни клепачи издържат до 6 часа с база без да мръднат, след което цветовете леко избледняват.
Бих казала, че е подходяща за всеки, който харесва бляскавите сенки и иска да има съчетани в една опаковка под ръка 3 светли и 3 тъмни нюанса в чантата си.
Така изглеждат на очи светлите цветове на сенките и един пласт от спиралата:
* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS