What are you looking for?
2014-07-22

Pinks Beauty Box Юли/Август 2014 - Fun in the Sun

Ето и поредната порция Pinks Beauty Box.Тазмесечната кутия е със слънчева и забавна тематика, така че се надявам да е нещо приятно като предишната кутия.Кутията обхваща два месеца Юли и Август, но е единична - все пак и цената не е двойна, а отново 15 лв.На първо вземане от куриера се усети, че кутията тежи.
Без повече излишни приказки напред към кутията:
Ето всеки продукт по отделно:
1.Дезодорант Bourjois Anti-White Marks.Толкова похвали съм прочела за дезодорантите на марката, че нямам търпение да го пробвам.Пълноразмерен продукт - 150 мл за 5,29лв
2.Подсказаният продукт - KrauterhoF Алое вера гел.Гел с 96% алое вера подходящ за кожата на лицето и тялото, регулира баланса на влага в кожата, хидратира и подхранва.Ще видим дали е ефективен.Пълноразмерен продукт - 200мл за 8,50лв
3.Балсам за коса с лавандула Lavanda.Непозната за мен марка и нямам нищо против да пробвам нов балсам за коса.Особено след като косата ми е доста изтощена от плаж, слънце и стрес.Пълноразмерен продукт - 200мл за 3,20лв.
4.Biotrade Melabel Sun SPF 50+  слънцезащитен крем за лице.Пробвала съм слънцезащитата на марката и не си допаднахме много, така че тази мостра ще отиде при някой познат - 5мл.
Следват мостри на марка, която исках да пробвам от доста време - M.Asam
5.M. Asam Magic Finish фон дьо тен мус - толкова хвалби прочетох из бг-блоговете за този магически мус, че нямам търпение да го пробвам и да видя дали ще оправдае очакванията ми - 2 мл.
6.M. Asam Aqua Intense Хиалуронов крем - хидратиращ крем подходящ за комбинирана към мазна кожа (точно моята в момента).Също ще пробвам с интерес - 2 х 2 мл.
7.Крем за тяло с масло от какао и ший KrauterhoF- не отказвам едно намазване с какао продукт за проба.Няма как да изградя мнение обаче 5 мл.
8.Мостри на Yves Rocher.Марката ми допада и с интерес пробвам неща на бранда, но за съжаление във Варна почти нищо ново не се зарежда по магазините.
Надявам се с Матиращия гел крем Sebo Vegetal да си паснем и ако ми хареса да успея да го купя - 1мл.
Хартиени кърпички - мостри на парфюмите comme une Evidence и comme une Evidence Homme Green.
Ето и подробности за всеки продукт и мостра:
Незабравимо лято и на вас Pinks.bg!

Add your comment

  1. След като поръчах кутията за рожденият им ден, съвсем забравих, че ще има и други кутии. Но от това което виждам май хич не съжалявам, че пропуснах. Като за двойна кутия не изглежда много пълна. Ще изчакам да видя и повече снимки на съдържанието :) Иначе ми е интересно да разбера повече за продукта с алое вера :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Все пак кутията е нормална - единична и има 3 пълноразмерни продукта :)) Аз лично няма какво повече да искам за 15 лв :))

      Изтриване
  2. Отговори
    1. В случая не съм съгласна, но всеки има право на мнение :))

      Изтриване
    2. Доста е дразнещо на всяко излизане на кутията едни и същи сърдити хора да ми развалят настроението от нея :)

      Изтриване
    3. Няма смисъл от спорове и пак казвам всеки има право да харесва или не харесва нещо.Човек сам трябва си поддържа настроението, ако нещо му харесва, без значение мнението на друг :))

      Изтриване
  3. На мен ми изглежда добре, гел от алое дори си купувам редовно и определено ще ми влезе в употреба, балсам за коса - винаги, дезодорант - да, мострите не ги виждам какво са, но винаги радват приятелки.
    Както винаги не разбирам хората, които мрънкат.. 3 големи продукта, разнообразие, доставка за 15лв.. супер! Едва ли някой очаква чудеса, тук в България малко брандове искат да си раздават така продуктите, не са виновни Пинкс..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мани, аз съм точно на твоето мнение.В Бг няма как да се сравняваме с чуждите кутии.Най-голямата заблуда е че според доста хора кутията за този месец трябва да има двойно повече продукти, но да я получаваме на нормална цена. :))
      Забелязах, че дори дама, която всеки месец получава Глосибокс в САЩ е доволна от тази кутия, а ние все се оплакваме :)

      Изтриване
    2. Току що и аз получих моята и съм много доволна :)) (дори и от малките сашенца) Единствения ми страх беше, че няма да ми хареса миризмата на дезодоранта, защото съм много .. странна от към миризми, но ми хареса и съм хепи!

      Изтриване
  4. И аз това си мисля, Пантерке :) за 15 лева изглеждат добре продуктите :)) обичам алое-гел за тялото, предполагам, че употребата му ще е за там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще разглеждам нещата подробно довечера и ще пиша повече.Ще си сложа и нормални снимки, а не от телефона :))

      Изтриване
  5. Много интересни продукти! Ще чакам отзиви за балсама и гела с алое вера, привлякоха ми вниманието :) А дезодорантите на bourjois са страхотни - и спрейовете, и ролковите (много ги харесвам).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще има отзиви, макар че рядко коментирам нещо от кутиите.Дезодорантите на Буржоа не съм пробвала и нямам търпение :))

      Изтриване
  6. Кутията изглежда много добре. И аз ще чакам отзиви за балсама и кремовете на Asam

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам търпение да пробвам продуктите на Asam - сигурно ще пиша тук в поста.

      Изтриване
  7. Бързачка, ей! Още не я бях отворила, когато ми излезе твоята публикация. Доволна съм аз, естествено. Гелът мирише страхотно, наклепах си лицето и чак отидох да се огледам. Чакам довечера и твоите впечатления. Поздрави.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Убедена съм, че си се разхубавила :)) Поздрави! :)

      Изтриване
  8. Ох, Веси, би ли ми споделила съдържанието на този алое вера гел от опаковката? Убих се да търся в интернет и не мога да го намеря :( стана ми много интересен продукта и затова... :)

    ОтговорИзтриване
  9. Мнооого съм доволна, всичко ми харесва, ще си го ползвам с кеф и съм много любопитна за магическия какво-беше на д-р Асам :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото знам мусът е доста тъмен, та не се учудвай.Сливал се с кожата и дори доста светлички блогърки го хвалеха...Ние ще видим поне от мостра :))

      Изтриване
  10. Не е зле кутията, очаквах след предната кутия нивото им отново да спадне, но все пак са се представили добре с тази. С нетърпение ще очаквам отзиви за гела KrauterhoF с алое вера :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Добра е кутията, да се надяваме да поддържат и повишават нивото :) На първо четене гелът с алое не ми допада за съжаление, но ще му дам шанс :))

      Изтриване
  11. На мен ми хареса кутията, бях приключила с Пинкс февруари месец, много слаба кутия тогава. Сега поръчах отново, за да видя как ще се справят с двойната. Има интересни марки, аз също съм на мнение, че като предлагат продукти за тяло трябва да са поне по няколко малки мострички, че от един път нищо не се случва, дори не покриват цяло тяло. Получавам и Мемебокс и да не повярва човек, но от тази кутия има повече неща, които ме заинтригуваха в сравнение с една Мемебокс тематична, която получих преди 2 седмици. Все се канех да пробвам М.Асам, но не ми се даваха тези пари, а имам чувствителна кожа и ми писна да си раздавам продуктите, които съм купила и не са ми понесли. Всичко ще си използвам с удоволствие. Надявам се и вие!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мострите на тяло съм напълно съгласна, макар че още вчера си намазах целите ръчички с крема за с какао и ший и ми дойде доста плътен, така че бих пропуснала да го взема в цял размер, ароматът също ми беше твърде сладникав.Аз също доста се чудя на продуктите на М.Асам и ми се искаше да пробвам преди да взема нещо, така че всичко ми идва добре дошло и вече започнах мострите.Общо взето и от тази кутия ще използвам всички продукти и тестери :))

      Изтриване
    2. С голямо желание посегнах на мостричката на Асам на хиалуроновия крем и не се разбрахме. Нанесох го на почистено лице и цял ден лицето ми изглеждаше мазно, въобще не попи. Като консистенция ми се видя доста мазен и тежък, днес ще дам шанс и на крема за тяло. Добре че са мостричките - спестих доста пари.:)

      Изтриване
    3. Споделям мнението ти за този крем.Аз го сложиш за вечерен крем и след около час вече бях лъснала ужасно :))
      Магическият мус обаче ми хареса доста :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS