What are you looking for?
2014-08-14

Memebox Special #16 OMG

Този месец в блога отново им бюти кутия, но този път е корейската Memebox.След 10 minute box има доста голям избор от кутии, но все по-малко купони и промоции.Така след дълго чудене отново се спрях на кутия, която очаквах да има по-скоро декоративна козметика, отколкото бяла.
Днес в ръцете си държа Memebox Special #16 OMG.Кутията обещава "съкровища за красота, които ще направят чудеса за вашата коса, кожа и тяло!Ако сте смел ентусиаст отворен да опитва странни нови тенденции ви предизвикваме да приемете това предизвикателство!"
Е, определено сбърках с очакванията си само за грим, но съм доволна и ще тествам всичките 6 пълноразмерни продукта!
А сега и подробности за всеки продукт, макар че ще има ревюта на повечето неща:
1.Hope Girl Night Diva Gloss глос за устни.Първата ми асоциация като видях леопардовата опаковка беше с червилото от предната кутия и се зарадвах.Оказа се двуцветен глос, но пък с каква опаковка...На гърба на гланца има огледалце, а в капачката има лампичка, която се пуска с бутонче и мога да си сложа от продукта дори в най-тъмната нощ :D На мен ми се падна 01 Pink Drop.Цена на продукта - 22$ за 6гр.
2.SKINAZ Premium Vitablet.Един доста интересен продукт.В това симпатично бурканче, което със сигурност ще ползвам и след като изпразня, има таблетки с витамини.Те обаче не са за пиене, а се разтварят във вода и после с нея се изплаква лицето.Според описанието са почистващ продукт богат на витамин С и ароматни масла.Освен за лице могат да се ползват за коса, тяло и дори при бебета.Цена 46$ за 39 гр. продукт.
3.SKINAZ The Kissable 24H Lip Tattoo - този продукт беше показан в страницата на кутията и щом видях как се ползва наистина първата ми реплика беше OMG! (О, боже мой)...Този тату-гланц се нанася на устните, изчакваш да изсъхне 10-15 минути и го отлепяш, а устните остават оцветени.Дълбоко се надявам след това устните ми и да са здравни, но от чисто любопитство ще го пробвам.Ако ви е интересно видео с употребата тук.И естествено ми се падна Kiss Orange (оранжевият цвят), който не исках :D Цена 18$ за един брой от 13гр.
4.Pure Smile 3 step Bust Pack - ето това не го очаквах хихихи.Грижа за бюста в три стъпки.В шареното пакетче има скраб, хидро-гел лепенки и подхранващ крем.Ще бъде забавно!1 опаковка на цена 6$.
5.Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask - маска за лице, която има и почистваща функция.Обогатена с екстракт от зелен чай, нар и въглен.Освен това съдържа газирана вода и щом се нанесе на лицето започва да прави балончета и да изкарва нечистотията от порите.Освен сладурското прасенце на опаковката, в нея има и четчица, с която да се взема от продукта.Определено нямам търпение да я пробвам!Цена 46$ за 100 гр. продукт.
6.Ladykin Aquq Exfoliator for Body - ексфолиант за тяло под формата на спрей.За такова животно не бях чувала и също предизвика интереса ми.В описанието пише, че се ползва след баня при подсушена кожа и след напръскване се премахват мъртвите клетки.Ще видя дали действа в най-скоро време!Цена 14$ за 150мл. продукт.
Ето и листовката с описанието на продуктите:

Определено кутията ми харесва и бих казала, че ми допада повече от предишната.Платих доста повече от предишните 10$, но както се вижда Мемебокс напълно си оправда цената. Сумарно продуктите струват 152$.Има разнообразие от продукти, някои от тях са доста интересни и това определено ме радва!
На вас допада ли ви?

Add your comment

  1. Уаааааааааау!!!!!!!!! ОМГ хахахаах, велиииики неща! Точно такова разнообразие липсва при нас.. как го измислят хората просто, велико е :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно!Ама и техните корейски фирми производители не си спят, докато нашите нямат такива продукти :))

      Изтриване
  2. На пръв поглед ми се стори доста безинтересна, но сега си взимам думите назад, май :D Ще се радвам да споделиш за татуировката за устни и маската за лице!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз като видях спойлера и се уплаших, че ще остана разочарована.Много съм доволна :))

      Изтриване
  3. Леле, страхотни неща са ти се паднали. Благородно ти завиждам! Дано всичко ти хареса... <3

    ОтговорИзтриване
  4. Луди корейци :D
    Очертават се доста интересни ревюта, ще чакам с интерес!

    ОтговорИзтриване
  5. на мен тази кутия ми беше най-интересна, но така и не си я поръчах!
    Грр, съжалявам малко сега, но си чакам след няколко дни глобалната и ще видим дали ми харесва :))
    Girl's Temptations | Сравнение: Матиращи листчета Beauty Made Easy

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има и нова кутия със същата тема, ако решиш да поръчаш :))

      Изтриване
  6. Еми супер неща пък са ти пратили хората и не разбирам как някой не се сеща да внася у нас такива, просто са готини, различни, свежи, интересни и всеки ще иска да ги пробва. Ще чакам с нетърпение ревютата на всичко!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са много готини.Така като им гледам цените и с нашите надценки просто си представям какви цифри ще се получат и на нашия пазар едва ли много хора ще смеят да купуват :)) Виж за цената на кутиите са идеални :))

      Изтриване
  7. Ехе, страхотни неща :)) останаха ми очите в леопардовия глос :) много много интересни чудесии :)) браво, ще чакам ревюта :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са много интересни.Опаковката на глоса е трепач, той обаче лепне :((

      Изтриване
  8. Чудесни неща :)) Ще чакам да прочета за всички неща с нетърпение. Супер са ми интересни витамините за лице и тату гланца .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Току що пробвах витамините и са готини :)) Ще пиша подробно :))

      Изтриване
  9. Определено кутията е OMG :))))))))

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS