What are you looking for?
2014-08-20

Odaban antiperspirant spray - спрей против изпотяване

Макар и в края на сезона, няма как да не споделя един продукт, който се доказа цяло лято в жегите.Единственото нещо, което не обичам лятото е ужасното изпотяване в жегите.Дори на климатик все някога се налага да излезем от приятната хладина и да се окажем с грозни мокри петна по дрехите.Лично при мен масовата козметика действа в степен да блокира неприятния мирис, но не и самата течност.
Тук съм ви показвала една малка част от масовите продукти, които съм ползвала за борба с изпотяването.Чела бях за продукти, които изцяло спират отделянето на пот, но не бях ползвала такъв до скоро.Така се запознах с Odaban антиперспирант спрей.
Продуктът е в лека пластмасова опаковка със помпа и е под формата на спрей.Консистенцията е водниста, без аромат.Пръска малко, но достатъчно количество по кожата.
В опаковката има подробна информация за ползването на продукта, и основната му съставка - алуминиев хлорид.Тъй като няма смисъл да преписва, ви предоставям сами да се запознаете с данните за продукта:
Как използвах Одабан аз? Три вечери преди сън пръскам по веднъж всяка напълно суха мишница и на сутринта изплаквам обилно.След това пръскам по същия начин веднъж на седем дни, за да поддържам ефекта.Важно е наистина да се спазва начинът на употреба.
Защо споделям, че е важна правилната употреба - защото иначе не е приятно.Лично аз два пъти направих грешка с продукта.Първият път пръснах по няколко от продукта под всяка ръка и количеството се оказа твърде много - усещаш лек сърбеж, затова за себе си прецених, че една помпичка е достатъчна.
Вторият път пръснах няколко часа след епилация, въпреки че кожата ми още не беше успокоена от процедурата и тогава лудата ми глава усети наистина силно щипане и сърбеж.След изплакване нещата се успокоиха.След като си научих урока, започнах да ползвам продукта правилно и да нямам проблем.Може да се напръска на тампон за грим и така да се нанесе на кожата.
Най-хубавото нещо е че Odaban действа.Няма изпотяване под мишниците дори в най-големите горещини, няма неприятен аромат и ужасни мокри петна по дрехите, които могат да извадят от равновесие дори най-спокойния човек.
От друга страна останах спокойна, защото усетих, че тялото ми все пак продължава да отделя пот.Продуктът  заедно с протеина на кожата блокира частично потните канали. Така потта се пренасочва към участъци от кожата с по-голяма площ, където изпаряването й е много по-лесно.Да, организмът ми продължава да функционира нормално, просто отделя потта от други места - например свивката зад коляното, което далеч по-приятно за мен от неприятните петна под мишниците.
Така че, ако имате сериозни проблеми с изпотяването препоръчвам да пробвате продукта и ще усетите разликата.
Може да се намери в аптеките на цена от 30 лв за 30мл като се има предвид, че продуктът е икономичен и стига за дълъг период от време.
Подробности може да откриете и в сайта на марката: http://www.odaban.bg/


* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Това за изпотяването на другите места е интересно, защото ме притесняваше, че продукта спира потенето, което не мисля, че е безопасно. Обаче преди дни видях жена, на която потника и беше залепнал за гърба от пот. Добре да кажем, че сприра изпотяването под мишниците, тогава тази жена ще се поти повече по гърба и пак е неприятно или ще трябва да си пръска и гърба, така че при това положение няма много смисъл от него. А имаш ли идея дали помага при изпотяване на краката (съвсем сериозно питам)?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм с теб, Краси.При мен например се увеличи изпотяването за свивката на коляното, но нямам идея как ще се отрази при друг.
      Не съм ползвала този продукт за крака, но четох че се прилага и за тази част от тялото:
      http://www.odaban.bg/prilojeniyata-na-odaban--spray

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS