What are you looking for?
2014-08-23

Realash гел за мигли - 1 месец по-късно

Преди месец ви запознах с един продукт, който обещава да направи чудеса с миглите ни - Realash.Сега е ред да споделя впечатленията си и резултати след едномесечната му употреба.

Опаковката, както споменах е под формата на очна линия с тънка мека четка.Четката буквално не се усеща щом я прекарам по клепача.
Безцветна течност, която попива бързо и не оставя следи.При мен се оказа най-удобно да нанасям продукта сутрин след почистване на лицето, защото просто вечер забравях.Така се превърна в ежедневна процедура като крема за лице.Нанасям го веднъж на ден, както пише в инструкцията, тъй като изрично пише, че по-честата няма да подобри резултатите.
В този един месец не съм имала никакво дразнене, зачервяване или други проблеми причинени от гела.
Realash eyelash enhancer обещава 10% по-дълги мигли за 4 седмици употреба.
Тук може да видите миглите ми в началото на тестването, а ето как изглеждат миглите ми в момента:
Убийте ме, но не можах да направя напълно еднакви снимки като предходните.Държа да отбележа, че на снимките нямам никакъв грим и те не са обработвани, освен рязане и формиране на колаж.
Бих казала, че ми е трудно да преценя дали миглите ми са увеличили дължината си с обещаните 10%.Забелязвам по-скоро едно уплътняване и леко сгъстяване на миглите за този период.
Очаквайте пост и след края на третия месец употреба на Realash,когато трябва да са видими крайните резултати :)

Add your comment

  1. Аз не виждам никаква разлика!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възможно е.Все пак обещаните 10%, не мисля че могат да дадат някаква забележима разлика :))

      Изтриване
  2. :D Ама и на мен не ми изглеждат по-дълги. Аз понеже не мога никога да си сложа нещо подобно на очите и много се забавлявам да чета чуждите статии. Да ти кажа очаквах видимо по-дълги мигли, но и така са си хубави твоите :)

    ОтговорИзтриване
  3. Имаш естествено-прекрасни мигли, но резултат от серума не виждам - снимките са добри и се вижда, че си се старала, за да ги направиш. Дано след 3 месеца има нещо, с което серумът да оправдае цената си. :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Съгласна съм с вас, момичета!Ще чакаме следващите обещани резултати след още 2 месеца :))

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS