What are you looking for?
2014-08-05

Sun Dance лосион за след плажа и балсам за устни

Този път съм на линия с грижа за устните на слънце и продукт за след плажа.Какво да се прави, морска птица съм и все към плажната тематика ме влече.С тези продукти се сдобих сред едно безцелно обикаляне в ДМ и затова не трябва да хода по магазините без списък с необходими неща - защото харча :

Подред на номерата и прилагането започвам с балсамът за устни Sun Dance.Той е под формата на стик.Доста твърда консистенция и дори под силното слънце на плажа не се разтапя и разтича.Има слънцезащитен фактор SPF 20 от UVA-/UVB-лъчите.
На снимката може да видите състава му.Колкото повече го ползвам по-силно усещам аромат на мандарини или нещо подобно.Доволна бях от крем-балсама, който показах тук и затова реших да разнообразя с този.Ползвам го, както на плажа, така и ежедневно, и определено изпълнява функциите си да предпазва и омекотява.Мазен е, но не е лепкав и е добра основа за червило.Издържа около 4-5 часа и има нужда от подновяване, а на плажа и по-често.
Не знам дали ви се е случвало да ви изгорят устните, но не ви го пожелавам.При мен се е случвало няколко пъти и няма такова ужасно усещане на сърбеж и зачервяване на контура на устните.Поради тази причина от ранна пролет до късна есен съм с балсам със слънцезащита и този си върши добре работата.Купих го на промо цена 1,59 лв за 4,8 гр.
Тази година реших да изневеря на любимото си мляко за след слънце Bioderma Photoderm Aprés-soleil и да взема млякото за след слънце Sun Dance.Привлече ме надписът на опаковката, че може да се ползва на лице, освен за тяло.
Опаковката, както виждате е тубичка и не се налага да бъркам в продукта.Има много готин флорален аромат, който се задържа поне час върху моята кожа.Консистенцията е на гъст крем, който се разнася лесно, но попива ужасно бавно и оставя мазен филм по кожата.Освен това, докато попие е страшно лепкав.Докато нанеса по цялото тяло, пръстите на ръцете му буквално залепват и задължително трябва да ги измия след това.
От друга страна кремът наистина подхранва и овлажнява кожата за цял ден (или поне до следващия душ).
Пробвах го и на лице, но ми идва прекалено тежък и ставам като "мазна баничка", затова го ползвам само за тяло.За хора със суха кожа може и да е идеален.
Състава може да видите тук:
Ако може да преглътнете лепкавото усещане за 15-тина минути, млякото изпълнява обещанията си и заслужава парите си.
Взех го на промо цена 2,39лв за 100 мл. 

Add your comment

  1. Това цени след намаление ли са? Май малко повече дадох за балсамчето в началото на лятото, но иначе и аз съм доволна от него.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, още в края на юни, началото на юли попаднах на намаление и ги взех :)) Ще допиша поста, че са цени на промоция :))

      Изтриване
  2. Крема за след слунце отдавна ме привлича с опаковката си. Много е слънчева и лятна. А след като попие оставя ли мазно или лепкаво усещане? Смятам да го взема за почивката.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мен точно опаковката ме привлече :)) Както писах горе доста е лепкав, но след като попие няма проблем.Оставя лек филм върху кожата, но не мазнее :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS