What are you looking for?
2014-09-14

10 Books Challenge - Предизвикателство 10 книги

Бях поканена от една много слънчева мацка, която списва Sonrie al mundo да се включа в новото Предизвикателство 10 книги - #10bookschallenge
Идеята е да направиш списък от 10 книги, които са ти повлияли по някакъв начин.Не трябва да мислиш прекалено много, също така не трябва да са “правилните” книги или велики литературни произведения, а просто да са ти оставили някакъв отпечатък.
Ето ги и моите 10...Моля не се учудвайте, че някои са "блондински"...какво да се прави, аз ги харесвам, дори в ума ми да е останало по едно изречения от някоя...

1.Езикът на тялото.Скритият смисъл на думите - ,
2.11 минути - Паулу Коелю
3.Шифърът на Леонардо - Дан Браун
4.Черният корсар - Емилио Салгари
5.Свидетели няма да има - Джеймс Хадли Чейс
6.Мълчанието на агнетата - Томас Харис
7.Гордост и предразсъдъци - Джейн Остин
8.Тримата мускетари - Александър Дюма
9.Осъдени души – Димитър Димов
10.Конникът без глава - Майн Рид

Няма да таг-вам никого, тъй като доста хора го направиха.Всеки, който иска да се включи него го направи с коментар под поста/пост във Фейбук/Туитър или където желае :))

Add your comment

  1. Здравей! :) Първо погледнах статията, защото идеята много ми харесва, а после чак видях, от кой е и си припомних (за пореден път) колко е хубаво (винаги) в някои блогове:)
    Номер 1, 3,9 и 10 са ми в списъка ''да прочета скоро'' :) иначе и аз много харесвам ''Гордост и предразсъдъци'' :) Шифърът ми беше интересен, но някак не се включих в голямата еуфория, която предизвика. Какъв е жанра на номер 5?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти!Аз пък винаги усещам липсата на любими хора (теб) из блог-пространството.
      Шифърът излезе малко след като се върнах от Италия и буквално всяко описано място ми беше още пред очите...затова е и моята любов към тази книга :))
      Джеймс Хадли Чейс е автор на криминални романи и този е един от многото, които харесвам.Като цяло авторът пише страхотно :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS