What are you looking for?
2014-09-09

Aroma Cocktails душ-гел

Времето може и да не е вече лятно, но аз не отказвам коктейлите.По този повод няма как да не спомена новата серия продукти на Aroma.Видях случайно реклама на новите душ-гелове и дори не разбрах, че става въпрос за българската марка.Така след едно безцелно лутане в ДМ се сдобих с душ-гел Aroma Cocktails Mango Lassi.
Опаковката е свежа и грабва погледа.Радвам се, че са разнообразили дизайна й.Доста е обемна, все пак и количеството е голямо, прозрачна и може да се види колко остава.Стабилна капачка и нямах проблем при пренасянето на душ-гела при пътуване.
Консистенцията е леко водниста, така че внимавам колко сипвам на гъбата.Прави плътна и гъста пяна.Не е много икономичен.
Ароматите на цялата серия са много приятни и от всички се спрях на Mango Lassi, с любимия ми мирис на манго.Самият аромат се задържа за кратко след баня.
В състава няма парабени.
Като цяло душ-гелът Арома Коктейлс почиства нежно кожата и я оставя приятна на допир.Поне при мен няма изсушаване или допълнително хидратиране.Поне през топлите месеци мога да мина и без лосион за тяло след баня.
Мисля че продуктът е чудесен за цената си и бих взела някой от лосионите от серията.
Купих Aroma Cocktails Mango Lassi на промо цена 3,99лв за 500мл продукт.

Add your comment

  1. Ехеее, много добре звучи :) аз се подлъгах, че говориш за душ геловете на Рефан - изглеждат много сходни, рекламират ги в онзи клип на Сантра и някой-си, ако се сещаш. Много е хубаво, че нямат парабени и като нищо да забърша един душ-гел :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Миришат готино, а и са български - така че грабвай.Тези на Рефан съм ги пропуснала, но ще я видя тази реклама :)

      Изтриване
  2. Мангоо. <3 Много свеж дизайн и любим аромат! ^^

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS