What are you looking for?
2014-09-12

Avon Naturals indulging Chocolate скраб за тяло

Както вече споменах имам нов любим продукт за тяло и това са ексфолиантите.Съчетани с любимото ми какао се получава взривоопасна комбинация.При едно разглеждане на каталог на Avon погледът ми се спря именно на такъв продукт и побързах да го поръчам.Така набързо успях да се сдобия с Avon Naturals indulging Chocolate скраб за тяло.
Опаковката е тубичка и преди да поръчам доста се чудих дали няма да е проблем, тъй като скрабовете често запушват отвора, но притесненията ми са били излишни.Основната причина да няма проблем с опаковката е точно консистенцията на продукта.
При първото изцеждане на скраба буквално останах изумена защо виждам кремообразен продукт без никакви частици.При разнасяне по кожата обаче усетих как кремообразната структура е съставена сякаш от частици сол.Усещането е сякаш втривам по кожата си пилинг със сол.
Има най-страхотния аромат на вкусен шоколадов мус.Сякаш сипвам в ръката си студено и гъсто мляко с какао.
Почиства нежно кожата, без да я полира или наранява.След употребата на скраба, кожата е сякаш подхранена и дори няма нужда от лосион.Няма и следа от изсушаване или раздразнение.
По мое мнение този скраб е подходящ за хора с чувствителна кожа, които не си падат по грубите захарни или ядкови ексфолианти като Palmer's Cocoa Scrub например.Скрабът на Avon по-скоро е за честа употреба при хора, които нямат нужда от грубо премахване на повърхностните мъртви клетки.
Ако попаднете на Avon Naturals indulging Chocolate скраб за тяло в брошурата на марката и искате да се насладите на какаов аромат и леко ексфолиране, значи това е вашият продукт.
Взех го на цена 3,90лв за 200мл, при редовна цена в брошурата 7,50лв.

Add your comment

  1. Очаквах да е по-шоколадов на цвят, но мога да му го простя след изкушаващото ти описание :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря за тази публикация и аз ще я пробвам :-) . ( http://mybeautywords.blogspot.com )

    ОтговорИзтриване
  3. Аз в момента използвам този на Palmer's и всеки път си го душкам, преди да почна да го използвам, половината удоволствие ми е това :) така че те разбирам с тази твоя слабост :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS