What are you looking for?
2014-09-19

Empties 5 / Празни опаковки # 5

Ето и поредната порция празни опаковки събрани за няколко месеца.Отново наблягам предимно на бялата козметика, защото изхабяването на декоративна ми е доста трудно.От друга страна скоро направих разчистване и в момента съм спокойна, че нямам прекалено количество от всичко.

1.Термална вода La Roche-Posay - вече не помня за кой път купувам тази термална вода за дамската си чанта.Повече подробности може да прочетете тук.
2.Крем за нормална/смесена кожа Velnea (марка на Lilly) - този крем се размотаваше в шкафчето ми повече от година и го хвърлям почти пълен.Не останах впечатлена от този крем, но не останах и разочарована.Попива и хидратира добре, но оставя лек филм по кожата и изобщо не матира.
3.Маска за лице Montagne Jeunesse със сауна ефект и драконов плод.Определено харесва маските на марката, наскоро си купих 20-тина такива и нямам търпение да ви ги покажа и да ги ползвам.Тази миришеше страхотно на малини и оставя кожата много мека и розова... буквално.
4.Дезодорант Nivea Powder touch - приятен дезодорант, който ползвах в началото на лятото и в най-горещите дни, когато се чудех дали Одабан ще се справи.Не виждам разлика с останалите дезодоранти.
5.Шампоан с цитрусов екстракт за нормална до мазна коса Aroma Green Line.Тъй като сменям шампоаните почти на всяко миене, свършвам този шампоан чак сега и след време бих го купила отново.Имам отделна публикация за него тук.
6.Матиращи кърпички ArtDeco.Изразходих ги преди доста време и опаковката чакаше за тази публикация.Много хвалени и добри, но за мен най-добри са тези на Инглот.Сравнение на двата вида матиращи листчета тук.
7.Почистващ гел Clarisonic.Както споменах този гел не ме впечатли особено, за разлика от четката Clarisonic.Доизползвах го за измиване на главите на четката след употребата й.
8.Bioderma Atoderm крем за суха до много суха кожа беше още в миналогодишната октомрийска Пинкс бокс. Отворих го през зимния сезон и го ползвах много много рядко, защото определено не е за моята смесена/мазна кожа и лъсвах за минути.
9.Vichy Capital Soleil хидратиращ крем за лице SPF 50+ - мостра.Използвах го за две посещения на плаж и нямах проблем с изгаряне.Лицето ми доста лъсна, така че не бих го ползвала в ежедневието си, когато ходя на работа например и едва ли бих купила пълноразмерния продукт.
10.Vichy Normaderm Hyaluspot локална грижа против несъвършенства.Това е втората ми опаковка от продукта и ще си купя следваща.Добре се отразява на единични пъпчици при мен и затова продължавам да го вземам.Подробности тук.
11.La Roche-Posay Cicaplast Levres балсам.Това беше балсамът, който ползвах зимата и цяло лято беше на нощното ми шкафче, защото си слагах от него вечер преди лягане.Сутрин ставах с меки и подхранени устни.Бих го взела отново.Пост за продукта тук
12.Elexir 7.9 Yves Rocher.Мострата на този крем ми стигна за доста време, но като действие не ме впечатли.Не бих купила пълноразмерния продукт, тъй като не виждам смисъл от високата му цена.
13.Eucerine even brighter кремаприлската Пинкс кутия имаше мостри на дневния и нощния кремове за намаляване на хиперпигментациите.За съжаление не запазих опаковката на нощния крем, но тотално се влюбих в него и скоро ще го купя. Дневният крем от серията обаче ми дойде малко тежък и го доизползвах през нощта.
Така с 13 фатални продукта се сбогувах този месец.  

Add your comment

  1. Обожавам маските на Montagne Jeunesse, много са удобни и имат страхотни аромати :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен всичко в тях ми харесва :)) Затова се запасих с голямо количество, което ще ми стигне за доста дълго време :))

      Изтриване
  2. Абсолютно същия пост подготвям от няколко дни, толкова съм горда от себе си, че не е истина :Р Поздравления за разчистването и продължавай в същия дух :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси мерси.Продължавам и дори доста ще напредна с мострите за моя радост :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS