What are you looking for?
2014-09-16

Pinks Beauty Box септември 2014 - Есенни изкушения

Настъпва есента - казвам го с голяма мъка в сърцето.Наистина не ми се иска лятото да свършва, но пък от друга страна този месец отново има бюти кутия, която да ни подготви за сезона.
Кутията на Pinks Beauty Box за месец Септември носи вдъхновяващото име Есенни изкушения.Кутията тежеше и се усещаше, че е пълна.
И понеже съм приказлива, ще споделя по няколко думи за всеки продукт:
1.All nature селекция благоуханни душ-гелове.Първият разкрит продукт преди изпращане на кутията.Избор от 5 вида душ-гелове, а на мен ми се падна подхранващия с Мед и цвят от липа.Честно казано нямах никакви претенции какво ще ми се падне, но този аромат на липа буквално ме отвя в детството ми, когато пред дома ми имаше липа до липа и ароматът им се носеше навсякъде.Пълноразмерен продукт - 5,69лв за 255мл.
2.Lush Dream Cream лосион за ръце и тяло.Ето това ме зарадва истински.Може количеството да е малко, но имам възможност да пробвам нещо на Лъш, поне докато се добера да техен магазин в София.Количество в кутията - 10гр.
3.Yoghurt of Bulgaria пробиотичен крем за ръце.Много хвалена серия на Биофреш и кремът винаги ми идва добре.Ще го ползвам определено.Пълноразмерен продукт - 3,20лв за 75мл.
4.Eveline мицеларен демакиант 3 в 1.Мога да кажа, че в момента съм презапасена с мицеларни води, но също с интерес ще пробвам тази на Евелин.Мицеларният разтвор винаги ми идва в плюс.Оказа се също пълноразмерен продукт - 5,29лв за 100мл.
Във всяка кутия има мостра на дневен или нощен крем от серията с арган и маслина.При мен се падна нощният крем.
5.Biotrade Acne out активен крем.Акне нямам за моя радост, но пък ще влезе в употреба за някоя нахална пъпка през определени периоди.Тестер - 5мл.
- също така има талон за отстъпка от 20% от сайта на марката (по-долу ще има снимка)
6.Revive Snails Extract Regenerating Eye Cream околоочен крем.Тези мостри чаках, както се казва.Точно се чудех какъв околоочен крем да взема в малка опаковката за предстоящата ми почивка и тези мостри са идеални.Мостри 2х2мл.
7.Брошура на La Roche-Posay с мостра на един от два продукта.При мен се случи фон-дьо-тен кремът La Roche-Posay Toleriane Teint - 1ml.
Ето и подробности описани в брошурката:
Добра кутия по моите критерии! :))

Add your comment

  1. Нелоша кутия и според мен, но ако слагаха поне по 5 мл мострички на всички миниатюрни продукти щеше по-лесно да се прецени дали е подходящ продукта или не. С една мостра от 1 мл как да реши човек дали му допада крема или не.

    ОтговорИзтриване
  2. Много добра кутия, много съм доволна, току-що получих моята :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми хареса представянето ти на кутията! Хич не си многословна, а си перфектна! А самата кутия също изглежда добре. Толкова съм се разработила, че този месец дори и не се сетих да цъкна в сайта им.
    Поздрави на теб и морето!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. След този коментар се изчервих :)) И не се преработвай ;)
      Поздрави и прегръдки! :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS