What are you looking for?
2014-09-06

Sleek i-Divine Storm палитра сенки

Сенки, ах, сенки - обожавам ги всякакви.Поради тази причина отново обект на ревю е палитра сенки за очи.Гримовете на Sleek са много хвалени и затова нямах търпение да се сдобия с нещо на марката.Изборът на палитри е много голям и често има лимитирани версии.След дълго чудене и четене се спрях на Sleek i-Divine Storm.Още преди време бях силно привлечена от един определен цвят и сега се реших.
Опаковката е от черна матирана пластмаса и надпис на капака.Целият капак във вътрешната си част представлява голямо огледало и е доста удобно.Има двоен апликатор, който пробвах и сега стои за украса - ползвам си четките.
Цветовете са просто прекрасни.Както виждате са предимно седефени и има общо 3 матови цвята.Комбинацията от цветове също е добре подбрана и с палитрата може да се направи, както ежедневен, така и вечерен грим, естествено за дами предпочитащи блясъка. 
На суочовете сенките са без основа за грим:
със светкавица
Всички цветове са силно пигментирани, включително матовата сянка в телесен цвят, която буквално се слива с цвета на кожата ми и затова не изпъква.
Матовите сенки са фино пресовани и леко се разпрашват.
Бляскавите са по-скоро мазни и залепват добре за клепача.Те са и по-лесни за преливане.
С база сенките издържат до 7-8 часа, след което започват да избледняват равномерно.Не се събират в сгъвката на клепачите ми, но това зависи и от основата за грим.
В обощение съм много доволна от палитрата и я ползвам с удоволствие.

Add your comment

  1. Ох, отдавна ги заглеждам палитрите на Слийк, особено след като мога да ги купя и от България. Много добре изглеждат, да си ги използваш с удоволствие. Да те питам - имат ли парабени в състава си? :)

    ОтговорИзтриване
  2. Въобще не съжалявам, че избрах точно Storm за първа палитра, страхотна е! <3 Честита придобивка и със здраве да си я ползваш! ^^

    ОтговорИзтриване
  3. И на мен това ми беше първата палитра от Sleek и съм повече от очарована! Много искам да се сдобия с още някоя :) Чудесно ревю!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни цветове! Аз отдавна заглеждам палитрите на марката и като гледам колко пигментирани са наистина цветовете явно наистина си заслужава инвестицията :)) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина съм много пигментирани и си заслужават :))

      Изтриване
  5. Точно днес съм на вълна Sleek :) Зарибих се по 4-ката им червила. А тази палитра точно отдавна я мисля и ме спират само сините и зеления цвят :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм ползвала червилата им, така че ще чакам с интерес коментара ти :)) А палитрата си заслужава, дори заради останалите цветове.Макар че, не се знае кога ще му се прииска на човек такъв цвят.Лично аз я взех, защото бях влюбена в синьото от суочове :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS