What are you looking for?
2014-10-05

Avène Мицеларна вода Micellar lotion - New

Ако сте се затъжили, ето ме и мен в компанията на Мицеларната вода Avene.Вече съм споделяла мнение за продукта тук, но ще го направя отново, тъй като продуктът е с напълно обновена формула.
Всички знаем, че кожата, освен от хормоните и продуктите, които ползваме се влияе и от климата, така че съм доволна, че успях да пробвам продукта при различни условия на два различни континента - Европа и Азия.
Както ви показах тук, тя стана част от продуктите, които взех с мен на почивка.
Като цяло в опаковката и консистенцията не намирам съществена разлика - бистра прозрачна течност.Струва ми се, че ароматът е по-силен, но също толкова приятен.
Основната разлика виждам в състава на мицеларната вода:
"AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). PENTYLENE GLYCOL. PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. SCLEROTIUM GUM. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE"
Според производителят новата форума е с двойно действие - подобрено почистващо действие и хидратиращ ефект.
Нямаше пресушаване през студените есенни дни в България, или пък неприятно допълнително омазняване през горещите летни дни в Турция.Нямаше и неприятен филм по кожата без значение от външните температури.Бих се съгласила с повърхностно хидратиране на кожата, което забелязах няколко вечери, в които ме домързя да си сложа крем след почистването. 
Определено мисля, че се справя по-добре от предишната версия с премахването на грим.В случая аз не ползвам водоустойчиви продукти, освен спирала.За мое съжаление обаче продължава да ми щипе на очите при премахване на спирала и това я прави неприложима за почистване на очите ми.
По аптеките забелязах отново промоционални малки опаковки, които са подходящи за проба, ако искате да се запознаете с продукта.
Цената на мицеларния лосион Авен варира от 22-25лв за 200мл и често има промоции на продукта.Ако сте доволни от старата версия, със сигурност ще харесате и новата.

* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS