What are you looking for?
2014-10-30

Bourjois Manicure Topping перли за декорация

Не съм пускала лаков пост от началото на септември, което е направо постижение.След като с радост установих, че в последната Pinks beauty box ми се паднаха перлите за декорация Bourjois Manicure Topping, нямах търпение да ги пробвам."Хайвереният" маникюр е доста известен, но аз все не се наканвах да пробвам и ето, че ми се отдаде възможност.
В кутията перлите са в цвят 01 Coral bikini, а доколкото видях в нет-а има и други разновидности.
Ето как направих маникюра.Като за първи път реших да сложа перлите само на безименния пръст, за да видя дали ще се справя, а за да не стане прекалено.Първо нанесох база и един слой лак на всички нокти.След това нанесох втори слой лак и любимия ми Пош на ноктите, които няма да имат перли.Така със сухи нокти и треперещи ръце се заех да довърша двата безименни пръста :D
Предварително бях приготвила една голяма капачка от бурканче с камъчета, над която да сипвам перлите, за да ми е по-лесно да събера изпадалите след това.
Сложих пръст в капачката, нанесох втори слой лак, изчаках 4-5 секунди и директно с шишенцето започнах да сипвам равномерно перли по нокътя.Те се задържаха по лака без проблем и беше много забавно.После натиснах леко с ръка, за да се закрепят добре към лака и сложих върху тях отново слой Poshe.Същата процедура повторих и с другата ръка.Реално погледнато ми отне повече време да го напиша, отколкото времето да го направя :))
Доста от топчетата изпадаха при изсипване и после ми беше лесно да ги върна в опаковката, така че препоръчвам да се подготвите с нещо, в което да падат.Ето и какво се получи:
Като за първи път имам забележки към себе си, но все трябва да се започне от някъде.За следващите пъти ще знам да не повтарям някои настоящи грешки.
Перлите стоят много интересно и различно.Едва ли бих направила всичките си нокти така, но за акцент са страхотни.
Сега ред на негативното.Закачат се навсякъде - в косата ми, в дънките, в чантата и още на втория ден поради тази причина имам паднало цяло парченце заедно с лака.Отдавам това и на прекаляването ми с топ-лака на този пръст.Въпреки това обаче останалите топчета си стоят на мястото без значение честото миене на ръцете и къпането.
Въпреки леките забележки перлите Bourjois Manicure Topping ми харесват много и очаквам да ги включвам често в маникюрите ми особено около Коледа.
Основният червен лак на ноктите ми е Flormar Plus Quartz 072 и по необясними причини е един от малкото, с които не успявам да се омажа да уши :))
Не съм виждала перлите още по щандовете на марката, а според Пинкс брошурата цената им е 12,70лв.
Вие какво ще кажете за идеята?

Add your comment

  1. Аз се гръмнах първия път с перли на всички нокти. Ефектът е жесток. Но както сама си забелязала падат доста лесно, въпреки че и така пак става яко.
    Между другото като изпадат всички при мен се получи доста красиво! Та и това е идея също. :)
    Но някак винаги съм си ги представяла в ноктопластика примерно.. тогава изглеждат като бижу! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За всички нокти ще си остана само с гледането по снимки :D Стои жестоко, но си представям как ще закача :))
      В ноктопластика наистина ще стои като бижу :))

      Изтриване
  2. Наистина е много красиво и но аз и подозирам, че ще ми се закачат на всичко и ще полудея. Аз лепенките едва ги издържам един ден, а тия перлички ще ги изчопля за отрицателно време :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахахаха голяма са мания и като се изнервя ми се иска да ги изчопля, но се сдържам :)) Ама красотата им си заслужава :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS