What are you looking for?
2014-10-13

Empties - Travel sets

В публикацията Какво има в чантата ми за пътуване? ви показах част от сладурските комплекти, които взех с мен на почивка.Днес реших да споделя по няколко изречения за съдържанието на всеки от тях.
Тъй като продуктите са доста, ще бъда кратка.Също така някои от тях са доста малки и няма как да си изградя цялостно мнение на база 1-2 ползвания.Не се учудвайте, че няма суочове на продуктите, защото ако бях правила, можеше да няма какво да ползвам :D Добавих и състава, защото доста хора се интересуват от него.
Philip Kingsley Body & Shine Try Me сетът, състоящ се от три продукта.С този сет се подцених и познах, че няма да ми е достатъчен за цялата почивка.Стигна ми точно за две измивания.
*Първо на мокра коса се нанася Philip Kingsley Еластисайзер, главата се овива с шапка и се стои 15-20 минути.Така хваленият еластисайзер беше под формата на крем и ми стигна точно за едно нанасяне.Въпреки това бих впечатлена колко мека и гладка стана косата ми след това.Бих го купила в цял размер за проба.
*След това косата се измива с Philip Kingsley Body Building Шампоан.Приятен, с богата пяна, измива добре и определено се усеща нужда от балсам.Стигна ми за два дни.Едва ли бих го взела в пълноразмерна опаковка.
*На края се нанася Philip Kingsley Moisture Balancing Балсам.Нищо особено и впечатляващо.Улесни разресването, без да утежни косата.Също ми стигна за два дни и едва ли бих взела отделно балсама.
Втори по ред беше сетът L'Occitane Shea Butter Discovery Collection.Не крия, че нямах търпение да пробвам марката.
*Крем душ-гел L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Shower Cream - мирише на сапун от едно време.Почиства добре, прави обилна пяна и не изсушава кожата.Прибрах се с полу-пълна опаковка и бих казала че е напълно достатъчен за едноседмична почивка.Само ароматът много не ми допадна.
*Крем за тяло L'Occitane Ultra Rich Body Cream - гъст, икономичен, попива бързо и подхранва добре.Определено ми допадна повече и на аромат.Остана ми още след почивката, тъй като ползвах и други продукти за след плаж.
*Балсам за устни L'Occitane Organic Moisturizing Shea Butter Lip Balm - този балсам го ползвах вечер и останах впечатлена.Оставя нелепкав филм върху устните, но дори на сутринта са меки и подхранени.Въпреки малкото количество го доизразходвам дори в момента.
*Крем за крака L'Occitane Shea Butter Foot Cream - силен лавандулов аромат, който аз определено не харесвам.Иначе попива бързо, подхранва добре и е много икономичен.Може би е една идея по-слаб от необходимото за сухи крачета, изтощени от слънцето и пясъка.Иначе не лепне и не оставя мазен филм.
*Крем за ръце L'Occitane Shea Butter Hand Cream - има приятен аромат за разлика от крема за крака и попива бързо в кожата.Не оставя неприятен филм, хидратира, но недостатъчно за много суха кожа.

*Сапунът не съм ползвала и нямам мнение.

Третият травъл сет, който ви показах е Montagne Jeunesse Travel Pack.
*Montagne Jeunesse Passion Peel-Off Masque- пилинг маска е позната на повечето от вас, от една от първите кутии Prettybox.Използвах я веднъж и чудесно почисти лицето ми.Не случайно тези маски са едни от любимите ми.
*Скраб Montagne Jeunesse Skin Smoother - стигна ми точно за двата крака.От тази кратка употреба бих казала, че е средно груба и ексфолира прилично.Имаше приятен аромат на кайсия.
*Душ-гел Montagne Jeunesse Body Wash - има гелообразна консистенция и силен аромат на току що изцеден портокал.Буквално цялата баня миришеше на портокал след мен.Една опаковка ми беше достатъчна за два душа.Почиства добре, не изсушава кожата, но и не очаквайте да я хидратира.(В сетчето има две опаковки от продукта)
*Montagne Jeunesse Foot Cooler крем за крака - със силен ментов аромат.Като консистенция е бебешки син крем, който при втриване става на пудра и има осезаем охлаждащ ефект.Доста изсушава кожата обаче и после дори ръцете ми стоят бели от нанасянето му.Стигна ми за няколко дни употреба след разходките.
*Montagne Jeunesse Intensive Spa Hair Masque маска коса. Маската е приятна, но не мисля, че е силно подхранваща, по-скоро е като балам.Помагаше ми за по-лесно разресване и косата ми имаше нужда от нещо доста по-силно след слънцето и морската вода.Имаше приятен цитрусов аромат с силна лимонова нотка.Стигна ми за два нанасяния от средата на косата до краищата.
За останалите мостри няма смисъл да ви пиша, че ще стане твърде дълго, а и няма смисъл.
Надявам се съм помогнала, ако някой се чуди дали някой от комплектите ще му свърши работа за пътуване или почивка.

Add your comment

  1. Ооо, супер готини неща си ревюирала. Всичките бих ги пробвала с удоволствие. Сега съм си заплюла един сет на Philip Kingsley за чувствителен скалп и един за обем. Не очаквам голямо иху-аху, но съм си навила на пръста да ги пробвам. И сетът на L'Occitane е <3.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Понеже те знам, че си фенка на състава, да обърнеш внимание преди да поръчаш :)) Забележи, че балсамът е блъскан с парабени, а и в шампоана има един.
      Ще чакам коментар като ги вземеш <3

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS