What are you looking for?
2014-10-27

Flormar Fusion Baked Eye Shadow - Cloud in the sky FB01

След като ви разходи за кратко из Кушадасъ, реших да споделя за една от козметичните ми покупки.Оказа се, че в градът почти няма магазини за козметика и когато видях фирменият магазин на Flormar, нямаше сила на земята, която да ме спре.Очаквах същият асортимент от продукти, както тук, но греших.Там имаше нови колекции, стари колекции и огромни намаления.Погледът ми веднага попадна на едни огромни опаковки, които реших, че са скинфиниши, но в цветове като червено, синьо зелено и определено се чудех дали моят английски е грешен или надписът eye shadow.След няколко минутно тестване, цапане и радост се сдобих с прекрасна сянка Flormar Fusion Baked Eye Shadow - Cloud in the sky FB01.
Сянката върви с картонена кутия.Опаковката е стандартна пластмасова с прозрачен капак, а количеството е огромно.Flormar Fusion Baked Eye Shadow се състои от 6,5гр, колкото е една пудра.Предполагам, че ще ми стигне доживот :D
От друга страна представлява печена сянка, която може да се нанася със сух и мокър апликатор.
По спомен имаше избор от 12 страхотни цвята, като всички до един бяха доста бляскави.Многоцветната текстура при смесване придобива само един цвят.Сянката, която аз избрах е бяла, но моята идея от самото начало беше да я ползвам за хайлайт.От много време търся "студен" хайлайтър и това ми се видя идеално.Cloud in the sky има буквално frosty-финиш.Може да видите как изглежда без и със светкавица:
Ето и дългия състав:
"Разносих" продукта още същия ден.Просто тази красота нямаше как да стои в кутията и да чака снимки за блога.От тогава се превърна в един от любимите ми продукти.Ползвам го за хайлайт, за озаряване в основата на очите и под веждата, изобщо мултифункционален продукт.
Сянката е мнооого лъскава и през деня я ползвам със суха четка, а вечер с мокра.Тогава става нещо като "shine bright like a diamond" :D
При очния грим, когато ползвам основа нямам забележка относно трайността.Над скулите обаче ползвам по-малко количество, защото не искам да заприличам на диско-топка все пак и трябва да се фиксира с термална вода или пудра, иначе продуктът пада за 5-6 часа.
Още ме е яд на мен, че не купих още няколко цвята, но тъкмо ще имам повод да повторя разходката до Турция.Накратко казано - искам тези сенки в България!
С отстъпката сянката ми струваше около 7 лв.

Add your comment

  1. Ооо, това много ми прилича на онези сенки на Милани, които ми беше показала преди време :Р Добър заместител си открила :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление не са толкова близко до тях и продължавам да си мечтая за тези Миланита :))

      Изтриване
    2. Ще намериш начин да се докопаш до тях, сигурна съм. Мааалко те тагнах :Р - http://beauty-galore.blogspot.com/2014/10/the-makeup-addict-tag.html

      Изтриване
  2. Имам бялата печена сянка на Кико. Много ми харесва, но финишът й е по-скоро топъл, златист.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз имам няколко златисти и затова исках да е нещо в студен тон :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS