What are you looking for?
2014-10-08

Maybelline Baby Lips балсам за устни

Ето, че чуждестранната мания с известните балсами за устни обзе и нашето общество.Почти не остана блог, в който да няма коментар за някоя разновидност балсам за устни Maybelline Baby Lips.Аз въобще нямах намерение да купувам балсам, докато преди месец не се оказах на почивка само с един недостатъчно хидратиращ и имах крещяща нужда от нов.Така обикаляйки ДМ и чудейки се кой от новите балсами на пазара ще е най-удобен за дамската ми чанта, се сдобих с Maybelline Baby Lips Hydrate.
Опаковката е цветна и привлича вниманието.Изработена е от пластмаса и поне аз не съм имала проблем, откакто я разнасям из дамската си чанта.
Консистенцията на кокосово масло - твърда, но при допир с топлата кожа се разнася лесно като олио.
Има интересен аромат - нещо средно между дъвка и лимонада.Друг плюс е слънцезащитният фактор SPF 20.Ето и състава на продукта:
Синият балсам е безцветен и оставя по устните лек немазен филм.Омекотява и хидратира устните точно, колкото всеки друг дрогериен балсам и има нужда да се подновява на няколко часа.
В последствие се оказа, че и слънцезащитния фактор е на ниво, защото цяла седмица около басейна ползвах този балсам и устните ми не изгоряха.
Аз лично нямах прекалени очаквания и затова не съм разочарована.
Отговаря напълно на цената си от 4,49лв за брой.

Add your comment

  1. Според мен също не са нищо особено, а и цената им е по-висока от на другите балсами.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Новите на Нивея са на същата цена и мисля, че като цяло са на едно ниво :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS