What are you looking for?
2014-11-23

Amway Body Series освежаващ душ-гел за тяло

Днес реших да споделя мнение за освежаващия душ-гел за тяло от новата серия Body Series на Amway, който ми беше изпратен като комплимент от марката.
Предполагам фирмата е позната на повечето от вас с принципа на директни продажби, а не по магазините.
Продуктът е в стабилна изчистена опаковка, която издържа няколко пътувания.С дозатора на капачката също нямам проблем и спокойно регулирам количеството, което искам да изсипя.
Перлено бял на цвят гел с доста течна консистенция.
На горната снимка може да видите състава на продукта.
Душ-гелът се разпенва лесно и е много икономичен, особено като се ползва с гъба, както аз го правя.Има един лек и приятен аромат на "чисто", който не се задържа дълго по кожата.Аз го ползвам, когато не искам силни сладникави аромати и предполагам, че ще се хареса на хора, които не харесват силно ароматизирани продукти.Спокойно може да се ползва и от мъжката част на семейството, тъй като няма типичен дамски аромат.
Почиства добре кожата и не я изсушава дори през последните по-студени дни.Също така не съм забелязала да я подхранва, така че след душ нанасям лосион, особено във вече хладното време.
Количеството на продукта е голямо - 400мл и може да се намери в сайта на марката за цена 14,87 лв.
Това, което не ми харесва в случая е, че регистрацията задължително изисква номер на дистрибутор и при желание за поръчка, тя се предоставя от него.Честно казано предпочитам добрият стар метод за доставка от куриер и се надявам от фирмата скоро да предложат и тази опция.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS