What are you looking for?
2014-11-06

Catrice Camouflage Cream коректор

Коректорът е продуктът, с който имам постоянно love-hate връзка.Коректорите като цяло са и най-рядко срещаният продукт на тоалетката ми.Въпреки това съм на мнение, че една жена винаги трябва да има под ръка коректор за неочаквано появила се чудовищна пъпка или друг кожен проблем.След прочетени множество похвални ревюта и коментари си сдобих с Catrice Camouflage Cream коректор.
Малка удобна опаковка на винт, която издържа всякакви пътувания.Консистенцията е като глина - твърда, но кремообразна, а не пудрена.Поради тази причина няма разпрашване или нещо подобно.Поне за мен се оказа по-удобно да нанасям коректора с пръсти, а не с четка.
Доколкото видях се предлага в три цвята.При мен най-близък до кожата ми се оказа 020 Light Beige.
Съгласна съм напълно с твърдението, че е "камуфлаж".Прави много плътно покритие и прикрива всичко, стига човек да уцели подходящия за себе си цвят.
Прикрива чудесно зачервявания, пъпки и други несъвършенства.Едновременно с това е траен и не се свлича или да прави "кир"-ефект.
Тъй като е доста плътен като консистенция, блендването ми е малко по-трудно, но се свиква.Поради тази причина обаче Catrice Camouflage Cream е много икономичен.
Бих казала, че е леко сух и не ми е комфортно да го ползвам като коректор около очите.Там предпочитам леки и озаряващи коректори.
Считам, че продуктът напълно отговаря на името си и "скрива" несъвършенствата.Също така е чудесен за цената си от 6,09лв за количество от 3 гр.

Add your comment

  1. На мен пък покритието ми изглежда идеално за под очите :D Един вид тежка артилерия за след нощни излизания :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За тежка артилерия става, но аз нямам особено големи черни кръгове и проблеми в тази зона, така че ми идва в повече :))

      Изтриване
  2. При мен се получава този пудрен ефект където съм го нанесла .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен си стои тип течен продукт и се слива с фон дьо тена после :))

      Изтриване
  3. Единственото, което ме спира е, че всички цветове ми се струват тъмни като за мен..иначе отдавна му се чудя :/ Много хубаво ревю! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Наистина изборът от цветове е малък, но си струва поне да пробваш тестерите :))

      Изтриване
  4. И на мен ми изглежда много добрееее :) Започвам да се замислям дали да не си го купя, тъй като откъм коректори удрям все на камък

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Стискам палци да намериш цвят.Определено си заслужава, особено за тази цена :))

      Изтриване
  5. Пробвах го веднъж - и трите цвята бяха ужасно неподходящи, пробвах го няколко месеца по-късно, единият като че ли стоеше много добре. След ревюто ти, ще отида да го пробвам за трети път :P

    ОтговорИзтриване
  6. от толкова проучвания последните дни съм се спряла на този коректор ,но не ми се иска да го поръчвам по интернет без да съм го пробвала ,защото така не мога да избера цвят,бихте ли ми казали в кои магазини да го търся,защото никъде не го откривам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам от кой град си, но аз съм виждала стелажи на Катрис в дрогерии Лили.Също така в някои от магазините Елитис :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS