What are you looking for?
2014-11-20

Empties 6 / Празни опаковки # 6

Днес отново хвърлям последен поглед на изхабените козметични продукти, които отиват в кошчето.За част от тях съм писала, за други съм споменавала и ще бъда кратка, за да няма отегчени.Ето ги по ред на номерата:
1.La Roche-Posay Effaclar Mat крем за лице.Кремът, който ползвах в края на лятото и началото на есента.Подробно ревю за него има тук.Не бих го купила скоро, тъй като не мисля, че ще е достатъчен за кожата ми през зимата, а по-скоро при настъпване на пролетта.
2.Душ-гел Adidas by Women Protect.Както вече споменах душ-геловете на марката са ми любими и този не прави изключение.Страхотен аромат, богата пяна и подходящ за суха кожа.Заслужава си за цена около 3,5лв.Ще продължавам да купувам различните видове.
3.Душ-гел какао и портокал Yves Rocher.Да, не се бъркам това е продукт от лимитираната серия от миналата Коледа, за която писах тук.Имам ужасния навик да се затрупвам с душ-гелове и дори да забравям да ползвам някои от тях.Така този продукт свърши чак сега и с интерес чакам новите коледни издания на марката.
4.Balea дълбокопочистващ шампоан.Чудесен бюджетен продукт, за който имам подробна публикация тук.Върши отлична работа за дълъг период от време тъй като го ползвам веднъж на 10-15 дни.Ще го купя отново след като приключа с един професионален шампоан със същите функции, който взех наскоро.
5.Мицеларна вода Bioderma Sensibio H2O - мисля, че няма какво да говоря.Тази вода си остава номер 1 за мен и постоянно имам от нея.Не случайно присъства във всички мои празни опаковки.
6.Palmer's Cocoa Body Scrub скраб за тяло.Отново страхотен продукт, който бих купила отново.Любимият какаов аромат, добър ексфолиращ ефект и нулево пресушаване на кожата.Подробен пост тук
7.Спирала Loreal Miss Manga Mega Volum.Добра спирала,с която до последно нямах проблем и някакви раздразнения.Единственото, което не ми допадна е, че до самия край се запази ароматът й на лепило или нещо друго доста силно и химично.Въпреки това бих я купила отново.
8.Парфюм Lanvin "Eclat d`Arpege".Този парфюм е нещо като "one and only" за ме.Най-любимият ми парфюм изобщо и не оставам без него.Като се замисля за парфюми давам най-много пари и то без да се замислям.
9.Матиращи листчета Beauty Made Easy.Листчетата изпълняват добре функцията си и са в добро съотношение цена-бройка.Аз все още ползвам универсалните, а тези на снимката са Антибактериални.Не знам дали бих ги купила отново, защото не се намират във всеки магазин, а и мой фаворит продължават да са кърпичкте на Инглот.
10.Мини-дезодоранти Nivea.Изключително са удобни за носене в дамската ми чанта, тъй като са малки, леки и могат да се ползват по всяко време.Достатъчно са ефективни за подновяване на няколко часа и ще продължа да ги купувам.Оказа се, че Stress protect има страхотен аромат.
11.Балсам за устни EOS.Показах го в една от старите си публикации преди да има внос в страната и се оказа доста търсен продукт.Не е свършил изцяло, но започна да ми дразни устните, тъй като срокът му на годност е отдавна изтекъл и си казваме "чао".Със сигурност ще купя отново от тези балсами.
12.Maybelline The Colossal Go Extreme! Volume спирала.Страхотна спирала, която ми вършеше отлична работа до последно и бих повторила покупката.За момента просто пробвам нови неща :)) Подробности за продукта тук.
Това бяха последните изхабени продукти, чиито опаковки успях да запазя.Сега явно е ред на нови покупки.Стискайте палци :))

Add your comment

  1. И аз съм му се напънала на моя EOS в момента да го изхабя. Упорит се оказа, да го видим...
    Интересно ми е как изглежда опаковката без съдържанието вътре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чакам снимка на изхабения балсам...сега и на мен ми стана интересно хихихих, но моя го хвърлих вече :))

      Изтриване
  2. Чудесен пост! А парфюма на Lanvin е страхотен :))

    ОтговорИзтриване
  3. И за мен розовата Биодерма си остава номер 1... Почиства всичко до най- малка подробност.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесен пост!! И аз изхабих спиралата на L'oreal,същия EOS. Имам и от антибактериалните кърпички и много ми харесват :)

    ОтговорИзтриване
  5. душ гелът с какао и портокал звучи вкусно! ;) ха-ха и аз се затрупвам с душ гелове (шампоани и балсами) за мнооого време напред.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Между другото каква камера използваш? Снимките са невероятни!!

      Изтриване
    2. Много е "вкусен" този душ-гел и ми е точно зимен :))
      Камерата е обикновена сапунерка на Sony - DSC WX60 :)) Просто оправям малко светлината на програма :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS