What are you looking for?
2014-11-10

Essence Lash Princess спирала и Eyeliner pen очна линия

Скоро не съм пускала пост 2 в 1, но пък се сдобих с тези продукти в комплект и реших да ги представя заедно.Разбрах за промоция Essence Lash Princess спирала + Eyeliner pen очна линия за 7,29лв от фейсбук-страницата на А cup of Teia Ted и бързо бързо се запътих към ДМ.
Спиралата е в стабилна опаковка с интересна форма.Оранжевата украса по дръжката е гумирана и няма опасност от изплъзване в ръката.Самата четка е с така наречената кобра-форма и е от реснички, а не силиконова.Тушът е тъмно черен и доста сух като нанасяне.Няма опасност от размазване или напластяване на излишно количество.
Спиралата Lash Princess при мен е подходяща за ежедневен грим, когато не търся нещо драматично.Придава дължина, подчертава миглите и ги подрежда.
Досега не съм имала случай да се размаже или да се рони.Единствено се премахва малко по-трудно от обикновено.Така изглежда спиралата на един пласт на моите мигли:
Очната линия Essence Eyeliner pen е под формата на писалка със средно дълъг и твърд писец.Както съм казвала за мен това е най-лесната за употреба форма.Черна на цвят, но за наситено черно трябва да се повтори.
От своя страна очната линия е чудесна.Удобна за тънки и дебели линии.Писецът не е нито твърде мек, че да не може да направи равна черта, нито прекалено твърд, за да дере окото.
След нанасяне изсъхва за секунди и няма размазване.След около 7-мия час забелязвам леко избледняване, ако не съм ползвала основа за сенки.Но на моя мазен клепач, това е повече от отличен резултат.
Както повечето продукти на Есенс и тези за чудесни за цената си.Като се има предвид, че цената на спиралата е 7,29лв, а на очната линия е 5,49лв.
Все още забелязвам по рафтовете комплекта от двата продукта на цената на спиралата, така че няма да сгрешите, ако го вземете.

Add your comment

  1. И аз го имам този комплект и мога да кажа, че съм мноооого доволна и от двата продукта. Определено препоръчвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като чета сме доста хора доволните от този комплект :))

      Изтриване
  2. Още не съм опитала спиралата, но от очната линия съм много доволна :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS