What are you looking for?
2014-11-13

Guerlain Meteorites Pearls - Blossom collection

Guerlain Meteorites Pearls - прочутите перли на Герлен, които в блог средите са известни накратко като Метеоритите.Толкова съм чела и слушала за тях, че са нещо като светия Граал на блогърите :D 
Бях пробвала старата версия на перлите и така и не се реших да ги купя.В последствие ги обновиха (намалиха количеството и промениха опаковката), а във любимия ми feelunique имаше страхотно намаление и така се сдобих с Guerlain Meteorites Pearls от Blossom collection в цвят 3 Medium.С обновяването през пролетта на 2014 от Illuminating powder бяха преименувани на Light Revealing Pearls Of Powder.
Опаковката е голяма красота, метална и много стабилна, с прочутата Гардения на капака.Пухчето вътре го ползвам само за омекотяване на перлите и да не хвърчи продукт.
Още при отварянето на кутийката се усеща аромата на виолетки, по който всички припадат, а аз не понасям.Това беше и основната причина да не бързам с купуването на Метеоритите.Поне при нанасяне на кожата ароматът почти не се усеща и не се задържа дълго.
От трите налични цвята взех средния - 3 Medium.Притеснявах се, че може да бъде тъмен за мен, но опасенията ми са били напразни.Пасва чудесно на кожата ми, но така или иначе не оставят някакъв плътен покривен цвят.
При новата версия перлите са по-прашливи и лесно се загребва продукт с четката.Самите топчета са с различен цвят, който коригира различен дефект - жълтите за противодействие на зачервяванията, розовите за свежест и лилавите да уловят светлината.Под коригиране не очаквайте, че продукта прикрива всичко и можете да използвате само него, ако имате някакви несъвършенства.
Метеоритите са озаряваща пудра и са чудесни за фишин на цялостния грим.Аз го ползвам нанесени с лека ръка на цялото лице и по поводи мога да прекаля върху зоните подходящи за хайлайтър.
Как изглежда лицето ми след нанасяне? - Изглежда като озарено и със здравословен блясък, но без е лъщящо.Лицето сияе на слънчева или друга ярка светлина, без да е натрапчиво.Лично аз не забелязвам матиране, но кожата ми не изглежда и като намазана с брокат.На снимката долу съм с Метеоритите като фишиш и виждате че няма чак някакъв уау-ефект.
Дали са must-have? Споделям общото мнение, че не са.Наистина са чудесна глезотия, но не са нещо без, което не бих могла да живея.
Цената в българските магазини варира около 100-120лв (по спомен), а FU е 36£, а аз с намалението го купих за 26£, което беше около 60лв (ура за мен).Перлите са в скромния размер от 25 гр., но са много икономични и ще ми стигнат за години напред.
В момента излизат лимитираните перли за Коледа, които изглеждат просто уау и по необясними причини ги искам ужасно много.Стискайте палци да се въздържа :D

Add your comment

  1. Един от най-любимите ми продукти! При нас са 100 лева междудругото, но и аз имам две кутийчици от ФЮ :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за уточнението - поправих :)) Мисля, че някъде ги гледах и на доста надута цифра от 120 :))

      Изтриване
  2. Супер са, направо толкова изкушаващ продукт са тези Метеорити, а ревюто ти е страхотно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :)) Наистина са много изкушаващи и не съжалявам, че ги взех :))

      Изтриване
  3. Страхотно ревю! Снимките са повече от прекрасни! :) Преди време имах едни такива перли на Avon и мнението ми се припокрива с твоето.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Маги :)) Радвам се, когато има бюджетни заместители, тъй като перлите на Есенс нямаха много общо :))

      Изтриване
  4. Прелестни, аз имам компатният вариант, но това не ми пречи да въздишам и по тези :) супер ревю

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Между другото компактния вариант беше доста по-хвален, но реших да пробвам перлите :))

      Изтриване
  5. Страхотни снимки, Веси! Честито за покупката, със здраве да си ги ползваш, според мен 25 гр хич не са малко, една пудра от 25 грама стига за супер много време, така че ще им се радваш дълго :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Анджи :)) Количеството не е малко, но е по-малко спрямо старата версия, а цената я запазиха :))

      Изтриване
  6. Много красиви изглеждат, жалко, че не си заслужават :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, че не си заслужават, но и не са ежедневен продукт.Не случайно са висок клас козметика и цената е според марката :)) От това, което аз съм пробвала нямат достоен бюджетен заместител.

      Изтриване
  7. Перлите са наистина мечтана глезотия. Имам ги в травъл размер и когато съм ги нанесла на лицето си, имам чувството, че кожата ми сияе...Но съм убедена, че тази моя увереност идва"Отвътре", просто самочувствието ми е друго...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно съм съгласна с теб, Румяна.Трябва да има продукти, които ни дават самочувствие и ни карат да сияем :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS