What are you looking for?
2014-11-26

L'Оreal Color Rich L'ombre Pure Eyeshadow - matte 106

Сенки!Май споменах колко обичам всякакви сенки за очи.Така след като видях на стелажите новите единички на Лореал, много се чудих и взех един много нетипичен за мен цвят - мат.Като една рошава гарга си падам по лъскавото, без значение дали ми отива или не, но просто този цвят ме привлече, а като включих хвалбите из блог-пространството, просто трябваше да бъде мой.Така в ръчичките ми попадна L'Оreal Color Rich L'ombre Pure Eyeshadow matte 106 - Breakin nude.

Опаковката е пластмасова, стабилно затваряне и прозрачен капак, през който се вижда кой цвят е.Сянката е прахообразна и не се разпрашва.Удобно да я ползвам дори с рехава мека четка, която успява да захване достатъчно продукт.
L'Оreal 106 Breakin nude е смесица между кафяво и сиво, или още тоуп-цвят.Аз не се възприемах с този цвят, но откакто имам тази сянка съм непрестанно с нея и много се харесвам.Финишът при мен е матов.
със светкавица
Най-често ползвам сянката самостоятелно.Тя почти се слива и изравнява цвета на клепачите ми.Стои чудесно за ежедневен офиси грим.Сянката може да се напласти за по-тъмен цвят.Същевременно с това е лесна за работа в комбинации и се блендва отлично.
Относно издържливостта мога да кажа само суперлативи.Без база на моите мазни клепачи издържа до 6 часа, след което се събира в свивките на очите ми.С база за сенки трае, докато си махна грима, приблизително 8-9 часа.
На стелажа на Лореал видях около 10-тина цвята и се чудя на още някои от тях.Единственото, което не ми е по вкуса е цената от 12,59 лв за единична сянка.От друга страна качеството в случая си заслужава и цената.

Add your comment

  1. Аз много харесвам такива цветове за сгъвката на клепача за всекидневен грим! Тези сенки са с много добро качество!

    ОтговорИзтриване
  2. Искам, искам :)) Чудесно ревю и снимката накрая ми допълни перфектно описанията, за които разказваш в поста ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубаво ти стои на клепача, Веси. Мен не могат да ме спечелят тези сенки и това си е. Ходих, пробвах ги, пак ходих, е, няма и няма. :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ани :)) Мен не успяха първоначално да ме грабнат, но реших да пробвам на око и веднага се влюбих в този цвят.Другите няколко цвята, които ме привличат ги имам сходни из други палитри и затова за момента се спирам.Ако внесат още цветове ще бъде супер :))

      Изтриване
  4. Много добре изглежда нанесена на окото :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) На снимката не си личи колко добър цвят и как ще отива на всичко :))

      Изтриване
  5. Колко обичам такива цветове за есента! Прекрасно изглежда :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чудесен е за есента, а и за семпъл грим през всеки сезон :))

      Изтриване
  6. Още нямам покупка от тази серия, цветът който си избрала е страхотен, да не кажа задължителен :)

    ОтговорИзтриване
  7. Мнооого съм се зарибила по тези единички сега- искам 3 от цветовете и как е възможно да са толкова скъпи !??! Чакам някакво намаление за сега, но да видим до кога ... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, да, скъпички са за единички, но си заслужават.Харесвам още няколко цвята и аз, но имам почти същите и се ограничавам.Намаления виждам често :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS