What are you looking for?
2014-11-18

Pinks Beauty Box Ноември 2014 - Номер 15

Знаете, че продължих абонамента си за Pinks Beauty кутиите.Днес следва кутията за месец Ноември, която е 15-та поред от започването на Пинкс и носи съответно името №15.Чакам с интерес какво ще има в декемврийската кутия, но сега да насочим поглед към настоящата.
Не мога да отрека, че много ми хареса капака на кутията.Капките придават супер ефект и определено ми допада повече от изчистените бели кутии.

 Ето какво се съдържа в кутията накратко:
1.Cottage Ocean Blossom - Обожавам душ-геловете на марката и съм доволна да имам поредния в банята си.В различните кутии има различни видове.Пълноразмерен продукт с цена 5.90лв за 200мл.
2.Втори е подсказаният шампоан на Fresh Line.Отново има селекция от видове и в моята кутия е Erato, шампоан подходящ за увредена и дехидратирана коса.Травел-сайз от 75мл с цена 11лв.
3.Отново непозната марка - балсам за сухи места 3 в 1 Johanna.Селекция от 3 вида - портокалово масло, кокосово и масло от маслина.При мен е последното от изброените и ще го пробвам с интерес.Балсам никога не отказвам.Пълноразмерен продукт с цена 3.70лв.
*Има и талон за 10% отстъпка от сайта на марката.
4.Отново присъства Biotrade, този път с Pure Skin ексфолиращ тоник.Точно тоник нямам в момента и бих пробвала нещо ново.Обещава регулиране на мастната секреция, свиване на порите и изглаждане на финните линии.Травел-сайз размер от 15 мл.
5.La Roche-Posay Lipikar Baume AP+.Любима за мен марка, която представя лосион за тяло подходящ за много суха, раздразнена или атопична кожа.Такъв продукт ми е добре точно за зимните месеци с ужасния вятър тук.Траве-размер от 15 мл.
6.В симпатичната опаковка с магнитче-розичка са мостри на Biofresh.
*Освежаващ дневен крем за лице и околоочен контур Nat'aura 20+ (2мл)
*Крем концентрат за околоочен контур Nat'aura 30+ (2мл)
7.Има и мостри на най-новите продукти на Vichy.
*Vichy Liftactive Supreme дневен крем (1.5мл)
*Vichy Liftactive Supreme нощен крем (1.5мл)
Ето и брошурката с подробности за всеки продукт:
Това беше всичко за сега.Чакам Коледа :D

Add your comment

  1. Само една вметка - тоникът е пилинг, с доста високо концентрирани киселини Той се ползва само вечер и задължително се слага СПФ на сутринта. Много е вероятно и кожата да се зачерви, започне да се бели и т.б. Проучи го, защото с киселини се е опасна да се борави понякога :D :)
    Иначе чудесна кутия, моята ще я взема довечера и нямам търпение да видя кой балсам ми се е паднал, защото той ми направи най-голямо впечатление! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, видях наличието на киселини и ще внимавам :)) Без това рядко ползвам тоник, но надписите "свиване на порите" и ме привличат безкрайно, макар да няма ефект накрая :D
      Чакам да видя какво ти се е паднало :))

      Изтриване
  2. Отново супер бърза ;)) Не ми харесва кутията, но ми напомни да си накупя от тези душ голове ;)) Обожавам ги! Тоник още се боря с него да го харесам. Този месец му давам последен шанс.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Старая се :)) Душ-геловете са страхотни наистина и чакам коментар за тоника в блога ти :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS