What are you looking for?
2014-11-08

The Makeup Addict Tag

Аз също рядко правя таг-ове, но нямаше как да откажа на очарователната Анджи от Beauty Galore, от която тръгна този.В последствие бях таг-ната и от прекрасната Ирис от Iris shades.Благодаря много и на двете <3
1.Кой продукт продължаваш да купуваш, въпреки че вече имаш достатъчно за цял живот?
Сенки за очи.Макар, че аз да имам за цял живот - никога.Винаги може и още, дори ако трябва да за няколко живота напред. :D Има нещо в сенките, което безкрайно ме привлича и първото, което разглеждам в една марка са именно те.
2.Без кой продукт не можеш да живееш?
Банално, но факт - балсам за устни.Мога да пропусна дори крем за лице (колко ужасно звучи), но не и подхранването на устните ми.Те почти винаги са нацепени и сухи особено, когато съм под стрес и грижата за тях е на първо място.Все пак кървяща и "надърпана" уста е адски неприятна гледка.Така че от ранни ученически години съм винаги с балсам в ръка.
3.Любима козметична марка?
Този въпрос доста ме затрудни.Да кажем от бялата козметика - La Roche-Posay, защото никога не са ме разочаровали, а от декоративната Maybelline.
4.Колко е голяма колекцията ти от гримове?
Недостатъчно :D В един момент трупах козметика като замаяна, в следващия загубих интерес и влязох в "норма".На няколко пъти правя основно разчистване и хвърлям продукти с изтекъл срок на годност и такива, които твърдо не харесвам и ползвам.
5.Как я съхраняваш?
Първоначално съхранявах всичко в козметичния ми куфар, но се оказа неудобно за ежедневна употреба.Сега в него са основните неща, а ежедневните стоят в кутии, бурканчета, органайзери и шкафове на бюрото ми (тоалетка нЕмам) :))
6.Колко козметични продукта имаш в момента в дамската си чанта?
Малко - определено не обичам да ми тежат разни неща в чантата. така че имам най-основното за спешен случай.Матиращи кърпички, две червила, гланц, спирала, малка термална вода и пила за нокти.
7.Ако можеше да разграбиш колекцията на някоя бюти блогърка, коя щеше да е тя?
Така като гледам колко човека сме се наредили за  май Стефи от Eat Love Make up не й остана и едно моливче.Майчето то Maya et sa vie en rose ми е следваща в списъка :D заедно с http://beautylovesbooks.com/bg/
//Анжи, не подлъгвай хората, че аз имам съкровища, че аз съм като Пепеляшка спрямо твоите неща :P
8.Колко време ти отнема гримът сутрин и колко продукта използваш?
През последната седмица точно 2 минути с една спирала след балсама за устни.Болна съм и определено нямам желание да се гримирам.Така ходя и плаша хората :P Иначе около 10 - основа за сенки, сенки, спирала, ББ-крем, пудра, руж и хайлайтър.
9.Купувала ли си си някога продукт, знаейки, че никога няма да го използваш?
Да, молив за устни.А това е продуктът, с който по принцип съм скарана.
10.Набележи следващите жертви :)     
http://cattlustfever.blogspot.com/,http://beautylovesbooks.com/bg/, http://elishkauzunova.blogspot.com/
Както и всеки, който иска да сподели отговорите си в пост или коментар :) 

Add your comment

  1. много хубав Таг :) мерси, че си се ме тагнала и си се сетила за мен :) с голямо удоволствие се залавям с писане :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много е як този таг, супер оригинални са отговорите на всички и четеш ли, четеш :))) И да не съм чула критични думи за твоята колекция, ако тръгнем да ги сравняваме, сто процента сме наравно :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS