What are you looking for?
2014-12-31

Довиждане 2014-та!Добре дошла 2015-та!

За някои е банално и макар да нямах намерение да пиша обобщаващ пост, все пак реших да направя бърз разбор на изминаващата 2014-та година.Някак нямам желание да пиша за любимите си продукти за годината, и времето ми е кратко, тъй като се оправям за партито, но определено Ида успя да ме вдъхнови :))

В личен план 2014-та беше натоварена, на моменти разочароваща, но ме научи на търпение, което определено ми е неприсъщо и че нещата ще се случат в подходящия момент, когато съдбата реши, без значение колко много се боря за нещо.
Най-хубавото през годината беше почивката ми в Турция и кумуването ми на едно прекрасно младо семейство, което беше супер голямо удоволствие.А най-важното, че близките ми са живи и здрави.
За блога мисля също, че направих много и ми даде много.Запознах се виртуално и на живо с готини хора, получих страхотни отзиви и някои критики, но всичко това ми дава повод за развитие.За следващата година се надявам да продължа в същия дух тук.Да зарадвам вас и себе си с по-добри снимки от новия ми подарък то Дядо Коледа, по-качествени постове и продукти!
Ето накратко кои бяха любимите ми постове за всеки месец от изминаващата година:
За първи път посмях да покажа лицето си в блога и ми беше много притеснено.Въпреки това наистина бях доволна от грима си и вложих част от себе си в този пост.
Това е лакът с главно Л за мен.Трудно го намерих и щом го видях беше любов от пръв поглед.Обикновено има лакове, които ми харесват, но слагам по веднъж и забравям за тях.Е, този е незабравим и го нося през всеки сезон.Няма друг толкова красив в моите очи.
Голямата находка от списание Grazia.Страхотен руж, който все още ползвам и намерих доста трудно, но си заслужаваше.
Кой не обича нови придобивки?!През Април малко прекалих, но пък почти всички бяха успешни, за което бях толкова доволна.
Страхотен продукт, който се оказа истинска находка за цената си.Доволна съм, че се спрях на тези червила, които заслужават всяка една похвала от блог-пространството.
Обичам бюти-кутиите и затова гледам да взема нови, стига да има подходяща доставка.Мемебокс бяха интересни и качествени, но доста завишиха цените и затова скоро не съм поръчвала, а и няма кутия, която да грабне веднага интереса ми.
Без да се замисля това май е най-любимият ми пост и за годината.Четката, за която дадох доста прилична сума, но и до днес не съм съжалила и за минута.Продукт на годината в моя списък.
Пътуванията ме зареждат страшно много, а новите места са винаги добре дошли.Радвам се, когато има нови места като това, които разкриват богата история на земите ни.
Първата ми колаборация и запознанство с готината Ани ми донесе страшно много приятни емоции.Няма как този пост да не е любим за месеца.
Дългочаканата почивка в Турция, както споменах е едно от хубавите неща през годината.Горещо се надявам 2015 да е осеяна с нови почивки, екскурзии и забавление! :)
Тук изпаднах в дилема между два любимеца, но Метеоритите надделяха.Готина глезотия, която успява да даде голяма доза самочувствие дори с кратък допир на четката до лицето.
Едно събитие, което остави супер приятни емоции и ме запозна с готини хора.Определено това беше постът за декември, който писах с най-голямо удоволствие.

На всички вас пожелавам весело посрещане на Новата година!
Нека тя ни донесе много усмивки, цветно настроение, сбъднати мечти, здраве, доброта в душите и позитивизъм!

Add your comment

  1. Чудесный блог♥ Очень понравился пост♥
    С Новым годом!

    Кстати как насчет взаимного ПЧ?:)
    Я подписалась,жду тебя:)
    My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав пост и въобще хубава идея за пост :) това с любимите публикации е супер, защото показва и твоята гледна точка, а не само читателската (и ти благодаря, че ме влючи в любимите постове и аз много се радвам, че се запознахме *hug* ) Честита Нова Година, Веси :) желая ти много здраве, любов и пътешествия :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Честита Нова Година, Ани!Много сбъднати мечти и успехи ти желая! :)

      Изтриване
  3. Ахххх, Веси, Весииии.... след като прочетох и ревюто на Ивана за тази четка, а сега и твоето..... лошо ми се пише на заплатата :(

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS