What are you looking for?
2014-12-12

Bourjois Flower Perfection фон дьо тен

Забелязах, че през има голямо намаление на щанда с продукти на Bourjois и реших да пусна едно отдавна готвено ревю.В търсене на перфектен фон дьо тен попаднах на безброй положителни ревюта на тези на Bourjois, като бяха сравнявани дори с тези на Chanel.Така още в началото на месец Май след тестване и чудене между разновидностите си купих фон дьо тен Bourjois Flower Perfection.
Опаковката е стъклена с нестандартна форма, тъй като горната част на капачето й се издърпва и представлява гъбичка за нанасяне на продукта.Аз не я ползвам, но е известен плюс за моментите, когато бързам или за хората, които поправят грима си в движение и не искат да носят излишна четка или бютиблендер.Прозрачната опаковка позволява да се види какво е наличното количество.
Фон дьо тенът се изкарва посредством помпа, която е лесна и удобна за употреба.Мога да изпомпя нужното количество без да излезе прекалено много.Аромат лично аз не усещам. 
Консистенцията е кремообразна и изключително лесна за разнасяне.Bourjois Flower Perfection дава средно покритие, с възможност за напластяване до плътно.Щом е нанесен фон дьо тенът придава на кожата чудесен кадифен завършек.Тенът е изравнен, порите изглеждат по-малки, а лицето изглежда чудесно.Няма брашнян или маска ефект, а в плюс е слънцезащитния фактор SPF15.
На моята смесена към мазна кожа има чудесна издържливост особено сега през хладните дни.При последното ми нанасяне издържа без дори минимално лъсване над 5 часа, естествено с малко матираща пудра отгоре.През топлите месеци издържаше до 4 часа без никаква забележка.Предполагам, че за нормална и суха кожа няма да има проблем през целия ден.Също така не съм забелязала да причинява изсушаване на кожата.Няма свличане. 
Тъй като го купих в края на зимата, нямах тен и взех № 53 Beige Clair, който ми стои добре, когато нямам тен.През лятото и сега ми е още светъл, но пък сменям с други продукти.
Тук също съм с този фон дьо тен и може да видите как стои цялостно на лицето.
Определено го харесвам и препоръчвам.Цената му е 25,99лв за 30мл продукт, но често има намаления, както в момента и цената му е 18,99лв.

Add your comment

  1. Прекрасни снимки. Звучи страхотно. Сега ще се чудя между този и Healthy Mix Serum. Наистина в момента имат страхотно намаление (-40%). Много харесвам Bourjois и съм голям фен на ружовете им.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако нямаш много за криене и не си с мазна кожа, определено Серума е твоят. :)

      Изтриване
    2. Да, и аз му бях хвърлила око ,но четох,че не прикрива почти нищо и за това се отказах :(

      Изтриване
    3. Аз се чудих точно между този и серума, но се оказа, че няма подходящ за мен цвят и затова този надделя :)) Иначе наистина серумът е доста хвален също :))

      Изтриване
    4. Хора, взех си серума преди няколко дни и не мога да спра да го ползваааам. Честно си казвам. Не знам дали прикрива, но кожата ми е толкова свежа, а самия фон дьо тен е толкова лек и лесен за работа, че всичко други остава на заден план :)))

      Изтриване
    5. Сега вече наистина ме е яд, че няма подходящ цвят за мен от серума.Ще чакам да го покажеш в блога :))

      Изтриване
  2. Чудесни снимки. И аз много харесвам продуктите на марката . Влюбена съм в един техен фдт , който не мога да намеря и на който съм правила ревю. Мисля съвсем скоро да пробвам и някой друг. И аз забелязах,че са направили страхотни намаления на продуктите им :)

    ОтговорИзтриване
  3. Определено и аз съм от феновете на ФДТ на Буржоа. Пробвала съм ги повечето и не съм оставала разочарована :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, чудесни са.Щеше да е хубаво да има малко повече цветове само :))

      Изтриване
  4. Много полезно ревю, ще си купя фдт. Къде е намалението и колко % е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм полезна.Намалението е на всички щандове на марката и е до 40% в зависимост от артикула.Този фдт в момента е 18,99лв :))

      Изтриване
    2. Много благодаря, ще го потърся :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS