What are you looking for?
2014-12-02

H&M Blusher - руж

В началото на октомври във Facebook ви показах новият руж Blusher на H&M, който си купих.Събрах достатъчно впечатление, но мнението ми е все така "на кантар".Така след почти два месеца употреба реших да споделя.
Опаковката беше основната причина за покупката.Сладка щампа на сърчица в различни цветове.Под ружът има отделение с четка и огледало.Четката не върши особено голяма работа, но пък все някога може да се наложи за спешна употреба.Аромат аз не усещам.
Тъй като беше спокойно огледах всички продукти и ми направи впечатление наличието на парабени почти във всичко.Не се вживявам прекалено в състава, но и количеството им беше значително.В този продукт нямаше и затова грабнах него: 
Опираме и до основното - пигментацията.Още при тестване в магазина, ружът ми се стори слабо пигментиран, което е направило впечатление и на други колежки-блогърки.С четка положението не е толкова зле, но зависи от четката.При мен най-добре действа скосена четка с изкуствен косъм.Четката "захваща" достатъчно продукт и най-интересното е, че не се разпрашва много.Трябват ми няколко завъртания на четката, за постигане на приятен цвят на скулите.С по-слабата пигментация поне съм спокойна, че няма опасност да заприличам на матрьошка.Прекаленото блендване на продукта обаче буквално го маха от кожата.
При смесване на всички цветове, включително лъскавият хайлайт се постига нежен розов цвят с матов финиш.Лъскавите частици се губят при мен.
Това, което ми хареса е издържливостта на продукта, когато е нанесен на добра основа.При мен ружът издържа до 7 часа с леко избледняване, което донякъде отдавам на попиването с матиращи листчета.
Ружът не е нещо невиждано, не е и разочарование.Явно аз очаквах повече от марката и мисля, че за по-малко пари бих получила по-добро качество.Въпреки това опаковката краси бюрото ми и ще продължа да ползвам продукта, затова и писах, че съм раздвоена и не мога да реша какво е крайното ми мнение за него.Цена 7,90лв за 8 гр. продукт.

Add your comment

  1. Изглежда супер сладко(напомня ми на Physician's Formula), жалко че няма добра пигментация. Аз все още не съм пробвала козметиката на H&M, но все повече и повече се отказвам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да кажем, че цените им поне са достъпни, когато човек се реши на покупка :)) Имаше тестери на всичко, така че все пак погледни, може нещо да ти грабне окото, преди да ги отпишеш :))

      Изтриване
    2. Предполагам, че ще им дам шанс, но не бързам за момента :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS