What are you looking for?
2014-12-18

Балсам за коса Le Petit Olivier с Мирта и Розова глина

Все повече се убеждавам, че не трябва да пазарувам, когато съм ядосана.Определено shoppin-терапията не ми се отразява добре.
Обикаляйки нервно Елитис един ден видях стелаж на Le Petit Olivier.Като истинска любопитка и тъй като останах доволна от балсамът на Le Petit Marseillais реших да купя нещо за проба и щом зърнах надписа "за мазна коса" продуктът вече беше в количката ми.Ако ми кажете как си купих балсам за коса, с идеята, че е шампоан и останах дълбоко учудена, че изобщо не се пени.И реших да прочета какво пише на опаковката чаааак след това.По този начин се сдобих с балсам за коса Le Petit Olivier Mirtle/Argile Rose с Мирта и Розова глина подходящ за склонна към омазняване коса.
Опаковката отново е тубичка и е удобна от хигиенична гледна точка, със стабилно затваряне.
За разлика от другият балсам на консистенцията на този е доста течна и неикономична.Поради течната си формула е лесно изстискването на продукта.
Ароматът е флорален с лек нюанс на рози, но доста ненатрапчив.
В състава няма парабени, оцветите и феноксиетанол.
Балсамът обещава блясък, лесно разресване и коса пълна със здраве.Тук бих поспорила.
Нанася се лесно и лично не слагам от продукта в корените, но определено е недостатъчно подхранващ за коса със сухи краища каквато е моята.Предполага, че ако цялата ви коса е мазна, а не като моята само с бързо омазняващи се корени, ще ви върши работа.
Не виждам да придава блясък или някакво заздравяване.По-скоро само и единствено лесно разресване.Като прекаля с количеството и косата се утежнява.
Определено не бих повторила покупката на този балсам, но бих пробвала нещо друго на марката.Не мисля, че балсамът е лош, а по-скоро, че аз не избрах подходящият за мен продукт.
Оказа се, че Le Petit Olivier и Le Petit Marseillais са напълно различни брандове и общото между тях е само приликата в името.Определено останах по-доволна от балсамът на Le Petit Marseillais.
Купих го на промо цена 4,69 лв за 200 мл продукт.

Add your comment

  1. Аз имам два душ крема на Le Petit Olivier и са божествени, така че определено не изоставяй марката и пробвай нещо друго :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Краси, благодаря за съвета.Определено ще се насоча към продуктите им за тяло :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS