What are you looking for?
2014-12-05

NYX butter gloss - Tiramisu

Тъй като често забравям да си сложа продукт за устни освен балсам, често пропускам да пусна и такива постове в блога.След като ружовете им станаха едни от любимите ми, трябваше да пробвам и продуктите за устни.Покрай хиляди похвали из блоговете се спрях на прочутата серия lip butter gloss.В добавка видях на живо този на Анджи и вече нямаше сила, която да ме спре да си купя.
След дълго чудене и тестване в магазина се спрях отново на нещо неутрално, а именно NYX lip butter gloss - Tiramisu BLG07.
Симпатична пластмасова опаковка, с цвета на продукта, който е вътре.Така дори при няколко продукта щом погледна веднага мога да взема цвета, който искам.Малкият скосен апликатор е удобен за нанасяне на продукта, не взема прекалено много продукт.
Има аромат на карамел и сладък вкус.
Консистенцията му е като на крем, лека, не твърде течна и лесна за нанасяне.Досега не съм имала разтичане извън контура на устните, дори като сложа повече продукт.
Цветът е средно покривен, както е казано в описанието на продукта и е с прасковен цвят.При нанасяне представлява нещо средно между глос и червило.Аз естествено пак взех цвят, който се слива с устните ми почти не се вижда разликата, както е на ръката ми.
със светкавица
NYX lip butter gloss придава страхотна мекота на устните, дори и без балсам по него.Имам усещането, че наистина са намазани с масло.Както и другите споменават, при този продукт го няма досадното лепнене на повечето глосове.
Виждате, че дори без светкавица имам ненатрапчив стъклен блясък по устните, без наличието на глитър в продукта.
При мен издържа около час и половина - два самостоятелно носене, без да изсушава устните ми, а блясъкът изчезва по-рано, като остава само цвят.Като повечето течни продукти се впива в гънките на устните и подчертава всяка неравност и недостатък, така че препоръчвам добро предварително ексфолиране.
Доволна съм от покупката си и ще разгледам останалите червила на марката.Купих продукта от магазин Златна рибка на цена 13,95лв. за 8мл продукт.

Add your comment

  1. Аз сега си взех Creme Brulee и на първо носене мнението ми е като твоето. По-различни са от нормалните глосове и си заслужават цената :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че и ти си останала доволна :))
      Поздрави!

      Изтриване
  2. Имам един много по-розов цвят и толкова много ми допада, че със сигурност ще си взема още няколко гланца от серията :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер!Аз сега съм хвърлила око на матовата серия и смятам да пробвам и нея :))

      Изтриване
  3. Страхотен е наистина и на мен ми е най-любимият :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS