What are you looking for?
2014-12-29

Pinks Beauty Box декември-януари 2014 - Празнична наслада

Няма как да пропусна да покажа моята Pinks Beauty Box този месец, въпреки че мина седмица от получаването й.Този път не бях в града и нямаше как да я получа навреме.
Кутията обхваща месеците декември 2014-януари 2015 и е под наслов Празнична наслада.
Най-много ми хареса забавната цветна щампа на капака на кутията.
Ето и какво е съдържанието на кутията:

1.Първият и единствен разкрит продукт беше на полската марка Mariza.Има голяма селекция от декоративна козметика, а при мен се падна Трио сенки за очи в приятна неутрална комбинация.Не мога да опиша какво любопитство ме гризеше цяла седмица, за да разбера какво има в моята кутия.Пълноразмерен продукт - цена 6,90лв за 3*1,1гр.
(Вече преживяха падане на терасата, докато се опитвах да снимам в този вятър и още са цели - браво! :D)
*+Отстъпка от 23% при покупка от сайта на марката.
2.Scholl хидратиращ крем за сухи пети.Интересен избор, който обаче аз ще ползвам най-вероятно през пролетта и лятото, защото в момента нямам такива проблеми.Пълноразмерен продукт - 60мл за 13,30лв.
3.Отново присъства Biotrade, но този път с Maxi Balm балсам за нокти.Ще ми влезе в употреба, тъй като през зимата кожата около ноктите ми доста се нацепва и знам, че има доста доволни от него.Пълноразмерен продукт 20мл за 6,85лв.
*Получих и талон за 20% отстъпка при онлайн поръчка.
4.Отново продукт на марката Johanna, която имаше и в предходната кутия.Този път е селекция между различните видове крем душ-гел от Коледната лимитирана колекция и измиващ пилинг.В моята кутия е крем душ-гел с мирис на Ароматни меденки и определено ухае на коледни бисквити.Отново пълноразмерен продукт 100 мл за 3,60лв.
*Отново талон за отстъпка от он-лайн магазина на бранда в размер на 10%
5.Присъстват два тестера на марката Natur Vital.
- Шампоан за увредена коса Natur Vital - 10мл.
- Маска за увредена коса Natur Vital - 30мл.
Ще ги използвам най-вероятно по време на някое пътуване, тъй като са удобни за носене и са за 1-2 ползвания.
6.Тестер на парфюм Sangado., който сякаш има аромат на момина сълза и не ми е по вкуса, но аз съм супер претенциозна на тема парфюми и не ги сменям често.Плюс хартиена книжка с тестери на останалите продукт на марката и талон за 20% отстъпка.
В брошурките може да се прочете повече за продуктите:
Това беше съдържанието на моята Пинкс бюти кутия, която е последна за тази година.Както очаквах, е стандартна кутия с четири пълноразмерни продукта.Следващата ще ви покажа през февруари 2015 :))

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS