What are you looking for?
2014-12-09

Pinks Beauty Box Luxury Edition



В месеца на подаръците продължавам с любимите ми изненадващи бюти кутии.Този път не става дума за стандартната месечна кутия, а от Pinks Beauty Box ни изненадват с лимитирано издание с името Luxury Edition.
То е на цената от 30 лв с включена доставка и обещава последни иновации, иконични марки и скъпоценни екстракти.Ето и какво се крие в луксозната кутията:
Ето и подробни снимки на всеки продукт по отделно:
1.Спирала Dior Iconic Overcurl.Това беше първият разкрит продукт, който ми грабна вниманието и заради, който поръчах кутията.Травъл-размер от 4мл. 
2.Балсам за устни EOS.Също продукт, който ще изразходя с удоволствие, тъй като имам впечатления от предишен, който бях купила тук.Пълноразмерен продукт.
3.Гел-крем за лице Lierac Magnificence.След като разгледах подробно видях, че е противостареещ продукт обещаващ дълготрайно матиране, подходящ за нормална и смесена кожа.В кутията има 15мл.
4.Отново продукти на Lierac, който първоначално помислих за парфюм, а се оказа сухо масло подходящо за кожа, коса, лице - 7 мл.
5.Тестери на Premier by Dead Sea Premier + Карта с отстъпка в размер на 20%.
- Premier Dead Sea Skin Minerals Eye Care околоочен крем 1,5мл
- Premier Dead Sea Supreme лифтинг маска за лице 1,5мл
6.Guam маска за талия и корем.С предишния продукт на марката не си паснахме изобщо, та ще видим дали този ще ми понесе добре, ако реша да го тествам - 90мл.
Това са кратките описания на продуктите, които са в кутията:
Лимитираната кутия пристигна в друга предпазна картонена кутия, досущ като Glossybox и това определено ми направи приятно впечатление.
Продуктите в кутията не са лоши, но явно аз имах прекалено завишени очаквания от нея и останах леко разочарована.
Вие какво мислите?

Add your comment

  1. Въпреки че не съм им особен фен Eos-ът е най-сладък :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мен точно балсамът и спиралата ме радват от кутията :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е тестерите ли да те радват..
      Аз не съм впечатлена, но и отдавна нямам очаквания към Пинкс.

      Изтриване
  3. Добро попадение са балсамът и спиралата, само трябваше и тази кутия да е 15лв. и сигурна съм, че нямаше да има недоволни :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не че съм недоволна, а леко разочарована.Явно след рекламата на спиралата, доста ми се завишиха очакванията :))

      Изтриване
  4. Толкова се чудех дали да я поръчам и бях на крачка, но добре че нещо вътрешно ме спря. За мен 30 лв. са много особено за тестерчета, определено имах съвсем други очаквания. Цената на EOS e около 5 лв...

    ОтговорИзтриване
  5. Много си бърза, браво! :) Аз пък си харесах кутията - особено като марки, стойността е около 90 лв по мои сметки. Семпли имаше точно три, хората са го написали, че ще ги има и не разбирам защо все за тях се обсъжда като са обявени. Ако семплите те притесняват и само броиш, едва ли трябва да купуваш луксозна кутия по мое мнение, защото е над бюджетът ти и да си харесаш нещо. EOS не струва 5лв ако не е менте каквото не е, нека сме реални пише си цената - 13лв :) Вече пробвах Dior и четката е супер, може би бих я купила, но в кафяво. Lierac и Premier ще са за майка ми обаче.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отворете оригиналния сайт на EOS и там вижте каква им е цената. Вие ако се ръководите по българските сайтове, които го внасят с 300% надценка... Дори е странно, че са в тази кутия, защото не са изобщо висок клас. А и не виждам как вие може да определяте кое е над бюджета на някой човек. Всеки сам може да прецени кое и защо може да си купи.

      Изтриване
    2. Мануела, предполагам коментарът ти е насочен към мен, а не към другите коментиращи :)) Аз лично не споря за тестерите и го очаквах, но тайно се надявах да са на наистина "хай"-клас козметика.Лично аз никога не смятам директно цената на кутията, тъй като знам че се плаща за транспорт, заплати, осигуровки и материали дори ;)
      ЕОС може да се види, че включих в ревю много преди да се предлагат в България и не споря за цената им.Дори от Щатите ми излезе тогава над 10 лв, но не мога да кажа, че е висок клас козметика.
      От предишния продукт на Guam изпаднах в ужас и се чудя дали този ще го пробвам изобщо.
      Грубо е обаче да определяш кой какво може да си позволи и какъв му е бюджета.Аз поне мога да се похваля, че си заработвам парите и не чакам да ми го купи мама/тате/чичко/гадже и т.н.Не съм направила блог, за да се фукам каква козметика ползвам и да показвам всичко, а да бъда полезна.Може да погледнеш, че съм споделяла висок клас продукти, но виждам, че читателите ми се интересуват от друго и затова залагам на бюджетни продукти тук :))
      Мисля, че всеки има право на свободно мнение за кутията и не виждам смисъл от определения :)
      Поздрави!

      Изтриване
  6. Добра кутия ,но определено цената трябваше да е по-ниска. Сигурна съм,че спиралата е уникална <3 Имам точно такъв EOS и адски много си го харесвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Балсамчето е супер, спиралата също е добре на първо четене :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS