2015-01-09

Balea сух шампоан

Отново се връщам на една от любимите ми теми - сухите шампоани.След разочарованието от Balea Trend it Up бях решила да не ползвам тези на марката, а да взема сухия шампоан на Schauma.
Нямам идея колко съм била разсеяна в дрогерията, но съм грабнала този на Balea и чак, когато си нареждах покупките у дома, разбрах какво съм направила.При наличието на вече голям флакон реших да го пробвам.
Опаковката е стандартна под формата на дезодорант и този има поносим аромат за вкуса ми, който се задържа дълго време по косата.
Ползва се, както останалите видове:Косата се разресва предварително, флаконът се разклаща и се напръсква пестеливо кичур по кичур от около 20см.Оставя се за малко да изсъхне, подсушава се с хавлия и отново се разресва.Ако още има остатъци от продукта се издухват със студената струя на сешоар. 
В този случай отново оставя бели следи, но бързо ги премахвам с разресване.Не ми се е налагало да издухвам със сешоар и изчаквам няколко минути.Проблемът е, че след употребата на този сух шампоан, косата ми изглежда двойно по-зле, отколкото е била преди това.За обем изобщо няма да споменавам.
За мен е голямо разочарование и определено не бих купила втори път сух шампоан на Balea, а ще наблягам на продуктите им за тяло.
Да, цената е ниска - 4,50лв за 200мл, но за мен не си заслужава.
Естествено това, че на мен не ми допада, не значи задължително, че това се отнася за всички.

8 коментара:

 1. На мен пък ароматът му ми е доста силен и когато го използвам винаги кашлям. От всички опитани от мен до сега този ми е най-нелюбим :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За мен най-нелюбим е Balea Trend it up.От него направо се задушавам и затова ароматът на този ми е по-поносим.

   Изтриване
 2. Аз пък имам само на Syoss и смятам да го подменя с Shauma. Друг опит нямам за сега

  ОтговорИзтриване
 3. Аз лично съм много доволна от сухия шампоан на Schauma. Не ми оставя бели следи (веднага след впръскване втривам с хавлия), а косата ми стои чиста. Единствен проблем е по-силната му миризма, но с нея се свиква :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. По ревюта ми се струва, че Шаума има доста по-лек и приятен аромат спрямо ползваните от мен и много се надявам да е така :))

   Изтриване
 4. Аз съм пробвала и този, и Trend it up, и двата ме задушаваха, като ефект бяха задоволителни, но не достатъчно. Този на Шаума ми допадна, но за сега най-много ми допaда този на Syoss,(и все пак не е идеалният), планирам да пробвам и Velnea. Голяма борба е с тези шампоани, докато намериш някой читав.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, точно.Голяма борба и търсене пада, докато уцелим подходящия :))

   Изтриване