What are you looking for?
2015-01-09

Balea сух шампоан

Отново се връщам на една от любимите ми теми - сухите шампоани.След разочарованието от Balea Trend it Up бях решила да не ползвам тези на марката, а да взема сухия шампоан на Schauma.
Нямам идея колко съм била разсеяна в дрогерията, но съм грабнала този на Balea и чак, когато си нареждах покупките у дома, разбрах какво съм направила.При наличието на вече голям флакон реших да го пробвам.
Опаковката е стандартна под формата на дезодорант и този има поносим аромат за вкуса ми, който се задържа дълго време по косата.
Ползва се, както останалите видове:Косата се разресва предварително, флаконът се разклаща и се напръсква пестеливо кичур по кичур от около 20см.Оставя се за малко да изсъхне, подсушава се с хавлия и отново се разресва.Ако още има остатъци от продукта се издухват със студената струя на сешоар. 
В този случай отново оставя бели следи, но бързо ги премахвам с разресване.Не ми се е налагало да издухвам със сешоар и изчаквам няколко минути.Проблемът е, че след употребата на този сух шампоан, косата ми изглежда двойно по-зле, отколкото е била преди това.За обем изобщо няма да споменавам.
За мен е голямо разочарование и определено не бих купила втори път сух шампоан на Balea, а ще наблягам на продуктите им за тяло.
Да, цената е ниска - 4,50лв за 200мл, но за мен не си заслужава.
Естествено това, че на мен не ми допада, не значи задължително, че това се отнася за всички.

Add your comment

  1. На мен пък ароматът му ми е доста силен и когато го използвам винаги кашлям. От всички опитани от мен до сега този ми е най-нелюбим :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен най-нелюбим е Balea Trend it up.От него направо се задушавам и затова ароматът на този ми е по-поносим.

      Изтриване
  2. Аз пък имам само на Syoss и смятам да го подменя с Shauma. Друг опит нямам за сега

    ОтговорИзтриване
  3. Аз лично съм много доволна от сухия шампоан на Schauma. Не ми оставя бели следи (веднага след впръскване втривам с хавлия), а косата ми стои чиста. Единствен проблем е по-силната му миризма, но с нея се свиква :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По ревюта ми се струва, че Шаума има доста по-лек и приятен аромат спрямо ползваните от мен и много се надявам да е така :))

      Изтриване
  4. Аз съм пробвала и този, и Trend it up, и двата ме задушаваха, като ефект бяха задоволителни, но не достатъчно. Този на Шаума ми допадна, но за сега най-много ми допaда този на Syoss,(и все пак не е идеалният), планирам да пробвам и Velnea. Голяма борба е с тези шампоани, докато намериш някой читав.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, точно.Голяма борба и търсене пада, докато уцелим подходящия :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS