What are you looking for?
2015-01-24

Empties 7 / Празни опаковки # 7

Ето, че отново е ред за празните опаковки.Честно казано правя го с голяма радост, защото всеки изразходен продукт освобождава място и дава път на нови.
В момента се оказа, че буквално съм се затрупала с душ-гелове и шампоани и минавам на бегом покрай щандовете, за да не се изкуша с нещо, защото няма смисъл.Като цяло доста съм намалила козметичните покупки след празниците и съм много доволна от себе си.
1.Шампоан за боядисана коса Schauma - харесвам този дрогериен шампоан и често го вземам заради ниска цена.Добре почиства косата без да я изсушава и нямам други очаквания за него спрямо цената му от около 3,00лв
2.Балсам за коса Le Petit Olivier с Мирта и Розова глина - Вече писах подробно ревю за този балсам и оставам със същото отрицателно мнение за него.Не е икономичен и не влияе добре на косата ми.Не бих го купила отново.
3.Термална вода Avene - Забелязвам, че във всяка такава публикация има или термална или мицеларна вода.В случая е термалната вода на Avene, която беше на добра промо-цена.Ползвам най-различни марки всеки сезон и се отразяват добре на кожата ми.За тази имам подробен пост тук.Бих я взела отново.
4.Сух шампоан Balea - Този продукт отива в коша почти пълен, защото както писах тук при мен влошава състоянието на косата.Не обичам да хвърлям продукти, но няма как да го подаря, защото не искам да набутвам някой друг.Определено не бих го купила отново.
5.Дезодорант Bourjois Anti-White Marks - Получих го в една от Пинкс кутиите и бързо го изразходих.Бих казала, че е доста ефективен, но и доста изсушава кожата под мишниците.Бих го взела отново за по-топлите месеци.
6.Балсам за коса Le Petit Marseillais с шафраново масло и екстракт от боровинка за боядисана/увредена коса - Много приятен балсам, който свърши едновременно с другия на Le Petit Olivier, а беше купен месеци преди него.Доволна съм от него и бих го взела отново след време.
7.Balea крем-олиото за тяло с масло от гроздови семена и шам-фъстък - страхотен лосион за зимните месеци или за суха кожа.Остава кожата подхранена и мека за дълго време и мирише чудесно.Бих го взела отново.
8.Сух крем против изпотяване Garnier Neo - за този продукт също имам отделно ревю и мнението ми не се е променило.Единствено мога да кажа, че се изстисква доста трудно като привършва.Бих го купила отново, ако не намеря "гъбката" на Dove и искам да ползвам крем.
9.Bilka околоочен гел Rosa Damascena - Доста се изписа за този гел и реших, че няма нужда да правя отделно ревю.Продуктът е подходящ за нормална кожа без специални нужди.Количеството е голямо, но определено не ми допада опаковката.Отворът е твърде голям и много често излиза много повече продукт от необходимото.Едва ли бих го купила отново.
10.Мерц Специал драже - рядко приемам добавки, но от тези таблетки витамини винаги съм оставала доволна и виждам видим ефект върху косата и кожата си.Разбира се най-добрият начин за набавяне с витамини е прием на качествени плодове и зеленчуци :))
11.Macadamia Nourishing Leave-In Cream - подхранващия крем без изплакване на Макадамия получих в една Пинкс кутия и очаквах доста да утежнява и омазнява косата ми, но бях в голяма грешка.Много ми допадна и дори стана по-предпочитан за мен от прочутото олио за коса на марката.Бих купила и голяма опаковка.
12.Beauty Formulas лепенки за почистване на нос - Продукт, за който мислех да направя отделно ревю, но не ми остана време.Лентичките си вършат чудесно работата и бих ги взела отново.Слагам ги на едно ниво с любимите ми Pure Derm.Аз обикновено ги режа на две и така ползвам по бузите, където също вършат работа.
Накратко казано това беше в моето козметично кошче и с радост започвам да го пълня отново :))
Ако ви интересуват някакви подробности или имате мнение за някои от продуктите, пишете в коментарите.

Add your comment

  1. Имам голяма опаковка от подхранващия крем на Macadamia и мога да кажа, че този продукт няма свършване :D Необходимо е съвсем малко количество и имам усещането, че в опаковката продуктът почти не е намалял.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен дори тази мостра ми се видя много икономична и се замислям за малката опаковка, защото голямата сигурно ще я ползвам с години :))

      Изтриване
  2. Шампоана за коса и аз го имам и след твоето ревю не смея да го пробвам :D
    Околоочния крем и лентичките за нос при мен не вършат работа, а от дезодоранта съм доволна и бих си го взела отново.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, сега - пробвай го.Стискам палци поне ти да останеш доволна.Жалко за лентичките, прави ми впечатление, че трябва кожата да е доста мокра преди нанасяне :))

      Изтриване
    2. А може и от това да е, моята кожа си беше само влажна и лентичката не можа да се закрепи въобще...оттогава не съм пробвала да ги използвам пак.

      Изтриване
  3. Имам лосиона на Балеа с бадем. Едно към едно са с този. Включително и като аромат са почти идентични за моето обоняние :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, доста често ми се струва, че сменят само опаковката, а съдържанието е същото :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS