What are you looking for?
2015-01-03

La Roche-Posay Effaclar измиващ гел

Вече ви се оплаках, че бях на почистване на лицето при козметик и реших да споделя за ежедневното измиване на кожата си.Започвам годината с пост с грижата за кожата, защото я смятам за много по-важна от любимата ми декоративна козметика.
За промоцията на продукта ви споменах още през септември във Facebook.Ползвала съм La Roche-Posay Effaclar измиващ гел преди и нямаше как да пропусна да го взема на изгодна цена.
Опаковката е стандартна тубичка, от която се изстисква гелът.Има типичният за серията приятен свеж аромат, който не се задържа по кожата.
Консистенцията е на прозрачен течен гелсъстава му присъства термална вода, която действа успокояващо:
Сега е мястото да отбележа, че е подходящ за чувствителна смесена и мазна кожа, каквато е точно моята през различните сезони.Лятото мазна, зимата смесена.
Дори малко количество прави добра пяна, когато използвам само ръцете си.Така, че бих го определила като много икономичен.
Използвам го също с любимия Clarisonic и тогава дори количество, колкото грахово зърно прави обилна пяна предостатъчна за почистване на цялото лице. 
От септември досега не съм употребила и половината опаковка при ежедневно миене.
Без значение дали с ръце или с четката почиства отлично кожата от грим и от излишния себум.Оставя едно свежо усещане сякаш кожата ми диша.
След измиване с La Roche-Posay Effaclar не усещам изсушаване или опъване на кожата, но както казах моята е смесена и предполагам, че бъде изсушаващ за суха кожа.Усещам я мека, но винаги нанасям хидратиращ крем след измиване.
Тази опаковка от 125мл купих на промо цена от 9 лв, а стандартните опаковки са от 200 и 400мл.Продуктът си заслужава и често се появява на промоции.

Add your comment

  1. Рядко пиша коментари (срам за мен), но искам да те поздравя за хубавите фотографии! Чудесен пост и като цяло :))
    x

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря, Мани :)) Опитвам се да търпя развитие :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS