What are you looking for?
2015-01-14

L'Oreal Professionnel Expert - Pure Resource шампоан

Издирването на перфектен шампоан за моята коса никога не спира и отново е ред да пробвам някоя от професионалните серии.Този път се спрях на L'Oreal Professionnel Pure Resource шампоан  от серията Expert.
Опаковката е прозрачна и мога да следя оставащото количество.Има приятен ненатрапчив цитрусов аромат, който почти не се усеща по косата след изсушаване.
Консистенцията е на гъст нетечен прозрачен гел.Гъстата му консистенция и обилната пяна, която образува го правят много икономичен.Съставът му е следният:
Производителят пише, че е подходящ за почистване на скалпа от остатъци от стилизиращи продукти, твърда вода и излишно омазняване.Употребата е стандартна - нанася се на мокра коса и се изплаква.При нужда се повтаря.Лично аз оставям косата около минута да постои с продукта.
Измива косата отлично дори от първото сапунисване (при мен с всеки шампоан са две по принцип).Няма обаче заплитане или изсушване още при плакнене, както е с други шампоани.След подсушаване усещам косата си мека и много лека, без излишно отежняване.
Косата ми изглежда по-добре дори на втория ден след измиване и с малко сух шампоан издържа до следващия.
Доволна съм от шампоана и бих го купила отново.
Купен е то Златна рибка на цена 13,90лв за 250мл преди няколко месеца, но доколкото знам се предлага и в отделни фризьорски салони.

Add your comment

  1. Звучи обещаващо, мислиш ли, че мога да си намеря мостра, защото искам да го пробвам? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мостра нямам идея от къде може да се намери, предполагам от фризьор.Аз единствено съм получавала мостра от тази марка шампоани в една пинкс кутия :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS