What are you looking for?
2015-01-06

New in / Нови придобивки

Някак ми се искаше първият пост за новата 2015-та година да започне с новостите, но не успях да се справя навреме и съответно ето ги новите придобивки от декември и януари!
1.Fresh Line Christmas Biscuits Set - С тази прекрасна кутия се сдобих по време на Коледното събитие на Fresh Line.Още при отварянето й се усещат силните аромати на какао, кокос, ванилия и канела.Съдържа Chocolate Shower Wash душ гел 200ml, Chocolate Body Milk мляко за тяло 200ml, Vanilla крем за ръце 75ml, Galatea Mini Body Splash аромат 20ml, Ekmek Kataif ръчно изработен сапун 120gr, Chocolate Lip Therapy шоколадова терапия за устни 15ml и е страхотна идея за подарък.
2.Мицеларната вода Bioderma Sensibio H2O от лимитираната серия вече ви показах във фейбук и ми е изпратена като комплимент от марката.Тук няма какво да коментирам, защото от всички мицеларни продукти на пазара, които съм пробвала за мен тази е номер 1 и винаги имам опаковка от нея.Впечатленията си за нея съм споделяла тук, а в празните ми опаковки сте я виждали сигурно 5 пъти. 
3.Какво става, когато ми свършат дезодорантите? - Купувам си два, защото да ползвам само рол-он не ми допада.Първо взех Nivea Stress Protect със спрей помпа, защото както споменах в поста в празните опаковки, съм влюбена в аромата му.След това попаднах на промоция на Dove в Кауфланд и взех Go fresh, който също мирише страхотно, а и е доста ефективен.
4.Комплектът Nivea ми е подарък от любими приятели (Мила, отново благодаря <3) по повод имения ми ден.Съдържа крем душ-гел и мляко за тяло за под душа подходящи за суха кожа.Естествено идеална комбинация за милата ми кожа в този студ :)
5.Четките за грим са неизменна част от арсенала ми и обичам да пробвам нови видове - в случая Miomare.След една реклама в мейл-а набързо се озовах в Lidl с желания да си купя скосената четка за руж.Да, но естествено пред очите ми беше и тази за пудра, така че грабнах и нея.
Вече ги ползвах и бих казала, че четката за пудра много ми хареса и определено е по-добра от тази на Eco Tools, а и цената е повече от отлична 5.99 лв за брой.
Четката за руж не е това, което искам и по-скоро ще я ползвам в опитите си за контуриране, тъй като в прекалено тясна и жилава.
Готиното е, че и двете четки са в затварящи се пликчета и са удобни за съхранение и пътуване.
6.Стигаме и до поръчката от The Body Shop.Английският сайт прави невероятни намаления и така се сдобих с няколко продукта.Тъй като от Турция се сдобих с продукт от шоко-серията, реших да разнообразя и да взема нещо друго.
- The Body Shop Moringa душ-гел.Това е един от бестселърите и четох абсолютно възхваляващи отзиви за аромата му.На първо четене не съм впечатлена.Цена 4.00 £ за 250мл.
- Отново супер хвален продукт и бестселър, но този път шампоан - The Body Shop Banana Shampoo.Очаквам да направи чудеса с косата ми, така че очаквайте отзиви след месец-два.Цена 4.50 £ за 250мл.
- Естествено нямаше как да подмина декоративната козметика и така се сдобих с  бронзиращата пудра The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder в цвят 03 Medium Matte и буквално нямам търпения да я наснимам и да заровя пръстчета в нея :)) Цена 13.00 £ за 11,5гр.
 Необходимото зло са новите четки за любимата Clarisonic Mia 2.Вече споделих, че тази електрическа четка си струва всеки вложен лев и продължава гордо да ми служи.Купуването на нови четки се оправдава, тъй като ги ползвам по 4-5 месеца.Тях естествено забравих да включва в снимката.
Нямаше как да не добавя и един подарък, с който започна новата година и пристигна днес.От giveaway на Blog for beauty and relax и Uriage Bulgaria спечелих страхотен комплект включващ Термална вода Uriage 300ml (ще имам термална вода за дъъъълго време :D), Дегримираща мус-пяна Uriage и Ексфолиант за лице Uriage:
На снимки всички нови придобивки изглеждат много, но повярвайте ми, не е така :D Споделете в коментарите, ако имате интерес към някой продукт :))

Add your comment

  1. И аз пропуснах четките от Лидл и сега освен да ме е яд, друго не ми остава. Още повече, щом твърдиш, че са по-добри от Екотуулс.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четката за руж спокойно може да не съжаляваш за нея, но тази за пудра си заслужаваше.Може пак да ги пуснат в магазина :))

      Изтриване
  2. Днес си изразходих последните капки от морингата, вече ми липсва. Толкова си го пазя, защото знам че като свърши скоро няма да си купя хаха :D Много ми е любим!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D Явно всеки от нас е с вкуса си.Ако искаш, веднага ти го пращам :)) Без това се затрупах с душ-гелове :))

      Изтриване
  3. Хвърлила съм око на продуктите на Body Shop и ще чакам да кажеш мнение за тях :)

    ОтговорИзтриване
  4. Фрешлайн ме заинтригуваха, но за жалост нямах покана. Само в Ринг Мол ли имат магазин?

    ОтговорИзтриване
  5. Хубави покупки! Не знаех, че Lidl са пуснали четки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те бяха само за седмица, макар че гледам, че са в постоянния асортимент в чужбина май :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS