What are you looking for?
2015-01-28

Pirin Dream матиращ крем за лице

Отново се връщам към грижата за кожата на лицето.Реших да купя крем на непозната за мен българска марка, тъй като изчетох доста похвали за кремът й за суха кожа.Така след дълго обикаляне и разглеждане се сдобих с Pirin Dream матиращ крем за лице за смесена и мазна кожа.
Опаковката изглежда доста добре - тип помпа и може да се регулира желаното количество.Ароматът е флорален и доста силен, не е точно по моя вкус.И мисля, че с опаковката се изчерпва всичко положително, което мога да кажа за крема.
В състава му има доста масла, които обаче не повлияха особено матиращо на кожата ми:
Консистенцията му е доста плътна и богата.Количеството, което показвам на снимката се оказва твърде много за цялото ми лице и шия например.
Попива много бавно и оставя лек филм по кожата, какъвто аз определено не харесвам.След като попие кожата придобива един полу-матов финиш, но след около час се омазнява страшно много.
Според производителя спомага за регулиране на мастната секреция, свиване на порите, предотвратяване появата на пъпки и комедони, с което изобщо не мога да се съглася.За свиване на порите пък изобщо.
Като цяло усещането с този крем не ми харесва, затова не го ползвам дори като нощен крем и събира прах в шкафа ми. 
Честно казано не знам дали бих купила друг продукт на марката.Нямаше и тестери, за да си спестя парите.Купих го на цена 7,50лв за 50мл продукт.

Add your comment

  1. Леле, като гледам коментарите във фб и се впечатлявам колко много разбират момичетата :) Аз съм хвърлила око на ексфолианта за лице, Снежи го беше похвалила и ми възбуди интереса. Жалко, че кремът е толкова зле :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също бих пробвала скрабът, но този крем никога повече :))

      Изтриване
  2. Тази марка ми беше любопитна главно защото е българска. Този крем наистина има лош състав!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всички сте прави за състава, а от него следва и лошия ефект :))

      Изтриване
  3. След това ревю едва ли ще си го купя, но определено ми се иска да пробвам нещо на марката. :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всички хвалят серума за суха кожа, а Снежи и скараба, така че по-добре се насочи към тях :))

      Изтриване
  4. Ехххх страхотни снимки :) А аз, точно заради тези ужасни съставки - зехтинче за околоочния и крем здраве за останалата част от лицето :) Редувано с някакво леко и елементарно кремче понякога :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерсиии :)) При мен крем Здраве също не се отразява добре.Много съм капризна явно :))

      Изтриване
  5. Вчера и аз се въртях около този крем и за малко да го взема, а сега съвсем случайно попадам на ревюто ти и много се радвам! Аз нямам нищо против маслата по принцип, дори ако не излизам предпочитам натурално масло пред хидратиращ крем, но това как са преценили, че МАТИРА с тези съставки, вече не мога да си обясня :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз помислих, че ще подхрани кожата и ще й се отрази добре с тези масла, но те се оказаха прекалени :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS