What are you looking for?
2015-02-20

Biofresh Olive Oil хидратиращ лосион за тяло

Едно непредвидено ревю от мен за Biofresh Olive Oil хидратиращ лосион за тяло.Знаете, че рядко пиша за продуктите от Пинкс кутиите, защото доста хора ги поръчват и си изграждат мнение за тях, но тъй като получих въпроси дали този продукт е подходящ за сезона, реших да драсна на кратко за него.
Опаковката не е особено впечатляваща (може би, защото не си падам по зеления цвят) :)) Капачката ми се стори интересна първоначално, защото е в страни, а не по средата, както на повечето продукти, но се оказа не особено удобна.Докато изсипвам лосион в ръката си, трябва да придържам капачката, защото се затваря лесно и се омазва с продукт.
Консистенцията е течно кремообразна и се нанася лесно.Първоначално се притесних какъв ще е аромата, с тези маслини, но няма нищо общо и мирише леко парфюмно.След нанасяне на кожата мирисът почти не се усеща.Ето и състава:
Според производителя Olive Oil е лосион подходящ за суха кожа.Дори моята уж нормална кожа на тялото през зимните месеци се поизсушава и реших, че сега е идеалния момент да го ползвам.Очаквах доста тежък лосион, но се оказа доста различни.Леката му консистенция попива бързо и оставя лек нелепкав филм, а кожата ми изглежда добре хидратирана.След няколко часа обаче забелязвам как кожата на тялото ми започва да се люспи и изглежда суха.Определено не мисля, че продуктът е подходящ за суха кожа, а по-скоро за нормална и то да се ползва през по-топлите месеци, когато няма нужда от силно подхранваща грижа.
Цената на продукта е 4.99 лв за 200мл.За тези пари бих предпочела да си купя лосион на Balea.

Add your comment

  1. При мен хидратацията трае малко по-дъгло, но като цяло мнението ми е като твоето :)

    ОтговорИзтриване
  2. При мен хидратираше кожата добре, но тя не е суха изобщо. За съжаление не попиваше добре и когато влизах в банята в момента в които намокря тялото си, започваше да пада от кожата, все едно го измивам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За нормална кожа съм съгласна, че е ок, но не и както пишат за суха.Иначе поне такова падане от кожата при мокрене не ми се е случвало :))

      Изтриване
  3. Точно този лосион го подарих и така и не съм го ползвала. Затова ми беше много интересно какво представлява. Като се има предвид, че продуктите на "Биофреш" по принцип са ми прекалено леки (моята кожа е относително суха), вече не съжалявам, че го подарих. И на баща ми нямаше да му върши работа. Той пък е с извънредно суха кожа и обикновено измазва нещата за тяло, които на мен не ми харесват. Благодаря за мнението!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не си пропуснала нищо с този лосион.За суха кожа определено е лек :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS