What are you looking for?
2015-02-13

Golden Rose Dipliner очна линия

Вечната класика - очна линия.Подходяща е за всеки повод и има голямо разнообразие от начини за нанасяне, цветове също.Аз си оставам фен на черната очна линия докарваща котешки поглед.В този ред на мисли днес ще ви покажа една очна линия, за която са изписани доста суперлативи и се оказа наистина чудесна - Golden Rose Dipliner.
Очната линия е течна в интересна тубичка, чиято капачка представлява твърда четка (нещо като дебел писец).Определено се оказа една от най-удобните четки за нанасяне на очна линия, които съм ползвала изобщо.Писецът е доста по-твърд от тези на очните линии тип писалка и с лекота се правят тънки и дебели линии без да се наранява клепача.
Има следния състав:
Консистенцията на  Golden Rose Dipliner е доста течна, подобна на мастило и се налага да изцедя излишното количество в ръба на тубичката, ако видя че прекалявам.
Има наситено черен цвят дори нанесена на клепача и за разлика от други продукти не е нужно повтаряне, за да се постигне плътен черен цвят.Щом изсъхне придобива матов финиш.
Това е наистина първата очна линия, с която постигнах перфектните еднакви линии и на двете очи.Нанасянето става буквално детска игра.
Относно издържливостта също нямам забележки и на клепача линията издържа докато реша да я махна.След 8-я час се забелязва леко избледняване през по-топлите дни, но няма размазване или разтичане.Почиства се лесно с мицеларна вода или дегримьор.
Така изглежда на моите очи:
Мисля, че от цялото ревю се разбра колко харесвам продукта.Тази очна линия спечелих от гива на Hello Vixi.
Доколкото видях се продаван на напълно приемлива цена от 3-4лв за 5мл продукт и напълно си заслужава покупката :))

Add your comment

  1. Аз хич не съм фен на тази очна линия. Много бързо ми се размазва, идва ми много течна и като рисувам с нея върха на четчицата 'обира' черното и оставя една по-светла линия, ползвам друга алтернатива на горе-долу същата цена от години :) http://www.mannierox.com/2013/08/battle-of-liners.html :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много жалко, че при теб се е получило така.При мен ги няма тези дефекти, но ще пробвам и очната линия на Импала по твоя препоръка :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS